Binnaz Abla-Ece Gülen'e Fal Baktıranlar??

jun_jandi

İllede Sen
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.693
519
28
Aranızda Ece Gülen'e fal baktıran oldu mu? ve falları cıkıyo mu? pembe tablocu diyenler varda..

Herkese tekrar merhaba, ara ara girip bakıyorum aklıma geldikçe. Neredeyse bu foruma girişim üzerinden 2-3 yıl geçmiş olacak. Belki milyon kişiye baktırdım. Şu an artık kimin falı çıkmış, çıkmamış kendi adıma net yorum yapabilecek durumdayım. Bu yorumum daha önce yaptığım yorumlardan zıt olacak çünkü o zaman imkansız hayallerin peşinde koşarken olumsuz yorum yapanlara gıcık olup olumlu yorum yapan falcıların ufak tefek çıkan yorumlarına bakarak motive oluyordum. O sebeple iade-i itibar yapmak istediğim bazı falcılar olacak, ben yanılmışım ve onlar hep bilmiş.

Burda yazacağım falcılar yorum olarak insanın ağzını açıkta bırakacak nokta atışları olan falcılar olmayabilir ama dedikleri hep doğru çıktı zaman içinde.

1) Bilge Özdoğru- Bu kadın doğruya doğru, eğriye eğri diyen biri. Olumsuz dedikleri hep olumsuz çıktı bir cacık olmadı. Hep kızdım sürekli olumsuz diye ama zaten evet bir insan sizi kırıyorsa üzüyorsa zaten sizi sevmiyordur, hele erkeklerde çok net bu durum, biz görmek istemiyoruz bir türlü. Olumlu yorum yaptığı bir kişi oldu, hala da olumlu gidiyor onunla, Allah nazardan saklasın :)

2) Fal sepeti Alex- 10 numara yorumcu- Bana her dediği çıktı. Çok sevimli bir insan. Olaylar ve gidişat her 2 falında da onun dediği istikamette..

3) Fal sepeti Ada Yıldız- O da eğriye eğri doğruya doğru diyen cins. Her iki falı da çıktı bende. Başta gıcık olmuştum falan ama haklı çıktı.

Bunların dışında şu an onlinede güvenip baktıracağım falcı yok. Saraylısından Nesibesine, Famasından, Aylinine, Meryemine, Selenasına hepsi patlak, anlık bişileri bilseler de gidişatı göremiyorlar.

Benim şu an için bunlara eklenebilecek isimler Açelya Tuğra ve Şevval Erdal ve Kerem Avşar. Açelya 1 yıl öncesinden kronolojik sırayla olayları bilmiş, karıştırdığı detaylar da var ama bildiği detaylar da inanılmaz.

Ve tabii daimi falcım ve benim için en iyisi telde bakan Burak.

İşte bu kadar..

baktırdım olumlu konuşmuştu ama olumsuz oldu sonucu .
umutlanmıştım o zamanlar hey gidi günler .
şu an o durum umrumda bile değil gerçi ama o zaman umutlanmıştım .

ben bilgeye baktırırım insallah

Yorum ve verdiğin bilgielerden dolay çok teşekkürler, insan bu şekilde referanlı baktırmak istiyor, Alex i dencem

Alex e kahve mi batırdınız peki?

Bir de Bilge de kahve mi tarot mu baktı? cevaplarsanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…