Cografi konum maalesef ... cogu bir iki sene kalip avrupa 'ya geciyorOnlarda gelsin,nasılsa yol geçen hanına döndü ülkemiz..
Cografi konum maalesef ... cogu bir iki sene kalip avrupa 'ya geciyor
Aynen avrupa medeniyet nasılsa,burada yaşananları görüyoruz sokaklarda dilenenler hala var..
Burda cok özgür degiller. Oturum izni alana kadar. Ben Avrupa'dayim. Burda da baslamis dilencilik. Dogu Avrupa'dan gelip dilenip gidiyorlar
Umarim geçicidir.. İstanbul' da şu an bile çoklar, bütün kağıt toplayanlar afgan olduCografi konum maalesef ... cogu bir iki sene kalip avrupa 'ya geciyor
Evet. Suc isleyen sinir disi ediliyor.Oturma iznini almak için herhalde dikkat ediyorlardır kendilerine..
Evet. Suc isleyen sinir disi ediliyor.
Türkiye 'de de öyle bence. Ama denetim sıkintili. Zaten normal vatandaslarin aderesi vs bile yanlis. Bir karisiklik var resmi konularda.Keşke bizdede olsa..
Türkiye 'de de öyle bence. Ama denetim sıkintili. Zaten normal vatandaslarin aderesi vs bile yanlis. Bir karisiklik var resmi konularda.
Evet sartlar degisiyor tabi .Burada antepte ec sahibini öldüren suriyeli vardı,herhalde ülkesine gönderilmedi burada hapiste olması lazım..
Evet sartlar degisiyor tabi .of ya ne hale geldi dünya
Aynen maalesef... Azınlık olduk kendi vatanımızdaOnlara mülteci diyemiyorum. Zira ben kendimi ülkemde mülteci gibi hissediyorum.
Dün gece yaşanan olaydan sonra sınır kapılarında iki milyon insan daha olacağı konuşuluyor hattaDahada kötüye gidiyor artık..
Hiç bir şey düzelmeyecek galiba, nereye varacak işin sonuDün gece yaşanan olaydan sonra sınır kapılarında iki milyon insan daha olacağı konuşuluyor hatta
Düzelir aslında da ülkede bazı şeylerin tamamen değişmesi gerekHiç bir şey düzelmeyecek galiba, nereye varacak işin sonu
Şimdi olmasa 40-50 sene sonra bugünün mültecileri O zaman bize diyecekler Siz fazlalık sınız diyeFazlaysak biz Türk ler çıkalım diyesim geldi.
Ülkemizin aç insanını daha doyuramazken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?