• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıngıldak

EebBru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
53
10
3
29
Merhaba Anneler.. bnm 3 aylik erkrk bebeğim var 2 aylikken sağlık ocağında ebe bıngıldak küçülmüş dedi ve 3 aylikken ebe kapanmis diyebiliriz çok minik açıklık dedi ama doktor kapanmamis açık dedi bn ellerimde çok minik gbi bsy olurmu başına gelen varmi sağlıkla büyüyen varmi endiseliyim sanirim her ay kafa büyüklüğüne bakiliyor acean d3 kullaniyorm

belli bir doktorunuz var mı? her ay ölçüm yapılıyor en son ne zaman yapılmıştı?

2 ay ve 3 ay kontrolde aynı doktora gttm şua 3 aylok zTen bu doktor kafasına bakariz demedi sadece kapalıysa iyi dgl dedi ve baktığında açık daha dedi kafası kacti kac oldu onla ilgili bakmadi ama 2 bck aylikkende bi doktora gttm bngildak için o ölçüp bkmisti kararsizm hangisine gtsem

2 bck aylik ken bakan doktor daha iyi geldi bana hem olumsuz konusmadi hem kafasını ölçtu acaba bundan sonra onami gtsem napsam blmiym ama bn aklımda tutuyomu kac santim kafasi dye sağlık ocağında da not aliyolar

Merhaba Anneler.. bnm 3 aylik erkrk bebeğim var 2 aylikken sağlık ocağında ebe bıngıldak küçülmüş dedi ve 3 aylikken ebe kapanmis diyebiliriz çok minik açıklık dedi ama doktor kapanmamis açık dedi bn ellerimde çok minik gbi bsy olurmu başına gelen varmi sağlıkla büyüyen varmi endiseliyim sanirim her ay kafa büyüklüğüne bakiliyor acean d3 kullaniyorm
Evet kafa büyüklüğüne bakılması lazım. Düzenli büyüyorsa kafası sorun olmaz 🙏🏻

Bunda korkulcak bişey yok benim kızımında aynıydı ama şükür sağlıklı ,korkulacak bişey yok 🥰 düzenli kafa ölçümünü mutlaka yaptırın

Back