- Konu Sahibi marcheline
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün bebeğimin bıngıldağında şişme olduğu için hastaneye yatırdılar. Ateş, iştahsızlık, ishal gibi belirtiler de var. Menenjitten şüpheleniyorlar. Serum şeklinde antibiyotik tedavisi görüyor. Moralim çok bozuk. Böyle durumda olan ya da böyle durumda olan birilerini tanıyan var mı? Çok endişeliyim lütfen yardımcı olun
Yazalı çok olmuş ama aynı durum bizde var şimdi sonuç ne oldu acabaMerhaba arkadaşlar. Bugün bebeğimin bıngıldağında şişme olduğu için hastaneye yatırdılar. Ateş, iştahsızlık, ishal gibi belirtiler de var. Menenjitten şüpheleniyorlar. Serum şeklinde antibiyotik tedavisi görüyor. Moralim çok bozuk. Böyle durumda olan ya da böyle durumda olan birilerini tanıyan var mı? Çok endişeliyim lütfen yardımcı olun
Hastanedesiniz sanırım.İnsaallah bişey çıkmaz Allah şifa versinYazalı çok olmuş ama aynı durum bizde var şimdi sonuç ne oldu acaba
İnşallah bizde de bişey çıkmaz teşekkür ederim cevap içinBenim oğlum 4 aylıkken olmuştu.Suan 8 yaşında.Menenjitten şüphelenmislerdi.Ateste vardı.Ama genel durumu iyiydi.Bisey çıkmadı.Bebeklerin karnı çok tok olunca sisebiliyormus bıngıldak.
Bebekler susuz olurlarsa bingildak içine çöker.
Eğer çok sıvı almışsa bingildak siser. Dengelemek gerekiyor bu durumu.
Merhabalar, oldukça uzun zaman geçti, ama sizi ferahlatmak adına yazmak istedim. O dönemde bebeğim 3-4 gün kadar hastanede yattı. Bütün tetkikler yapıldı ama bu duruma neden olabilecek Herhangi bir durum çıkmadı. Menenjit de değilmiş çok şükür. Şu an gayet iyi sağlıklı, hiç bir sorun yok. İçinizi ferah tutun inşallah sizinki de böyle bir durumdurİnşallah sebebi budur
Amin inşallah..Bizimde yatışımız bugün yapıldı menenjitten şüpheleniliyo nette yorum olarak bi tek siz varsınız sabahtan beri araştırıyorum çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhabalar, oldukça uzun zaman geçti, ama sizi ferahlatmak adına yazmak istedim. O dönemde bebeğim 3-4 gün kadar hastanede yattı. Bütün tetkikler yapıldı ama bu duruma neden olabilecek Herhangi bir durum çıkmadı. Menenjit de değilmiş çok şükür. Şu an gayet iyi sağlıklı, hiç bir sorun yok. İçinizi ferah tutun inşallah sizinki de böyle bir durumdur
Hastaneden çıktık şuan için çok şükür ki iyiyiz enfeksiyondan şişmiş bıngıldak antibiyotik tedavisiyle normale döndü haber vermek istedimMerhabalar, oldukça uzun zaman geçti, ama sizi ferahlatmak adına yazmak istedim. O dönemde bebeğim 3-4 gün kadar hastanede yattı. Bütün tetkikler yapıldı ama bu duruma neden olabilecek Herhangi bir durum çıkmadı. Menenjit de değilmiş çok şükür. Şu an gayet iyi sağlıklı, hiç bir sorun yok. İçinizi ferah tutun inşallah sizinki de böyle bir durumdur
Hem konu sahibine hem size çok geçmiş olsun.Hastaneden çıktık şuan için çok şükür ki iyiyiz enfeksiyondan şişmiş bıngıldak antibiyotik tedavisiyle normale döndü haber vermek istedim
Teşekkür ederimHem konu sahibine hem size çok geçmiş olsun.
Merhaba, kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Hayır bizden omurilik sıvısı alınmamıştı.Merhaba . Bizimde başımıza ayni durum geldi bizden omurilikten sivi aldılar sizden de alındı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?