Bıngıldak şişmesi

marcheline

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
130
19
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bugün bebeğimin bıngıldağında şişme olduğu için hastaneye yatırdılar. Ateş, iştahsızlık, ishal gibi belirtiler de var. Menenjitten şüpheleniyorlar. Serum şeklinde antibiyotik tedavisi görüyor. Moralim çok bozuk. Böyle durumda olan ya da böyle durumda olan birilerini tanıyan var mı? Çok endişeliyim lütfen yardımcı olun

Canim boyle bisi yasamadim kimsr yazmadigi icin yazmak istedim icini ferah tut rabbimin izniyle insallah bebisin kisa surede iyilesir sutun bol olsun cok gecmis olsun

Yazalı çok olmuş ama aynı durum bizde var şimdi sonuç ne oldu acaba

Benim oğlum 4 aylıkken olmuştu.Suan 8 yaşında.Menenjitten şüphelenmislerdi.Ateste vardı.Ama genel durumu iyiydi.Bisey çıkmadı.Bebeklerin karnı çok tok olunca sisebiliyormus bıngıldak.

Bebekler susuz olurlarsa bingildak içine çöker.
Eğer çok sıvı almışsa bingildak siser. Dengelemek gerekiyor bu durumu.

İnşallah sebebi budur
Merhabalar, oldukça uzun zaman geçti, ama sizi ferahlatmak adına yazmak istedim. O dönemde bebeğim 3-4 gün kadar hastanede yattı. Bütün tetkikler yapıldı ama bu duruma neden olabilecek Herhangi bir durum çıkmadı. Menenjit de değilmiş çok şükür. Şu an gayet iyi sağlıklı, hiç bir sorun yok. İçinizi ferah tutun inşallah sizinki de böyle bir durumdur

Amin inşallah..Bizimde yatışımız bugün yapıldı menenjitten şüpheleniliyo nette yorum olarak bi tek siz varsınız sabahtan beri araştırıyorum çok teşekkür ederim cevabınız için

Hastaneden çıktık şuan için çok şükür ki iyiyiz enfeksiyondan şişmiş bıngıldak antibiyotik tedavisiyle normale döndü haber vermek istedim

Merhaba . Bizimde başımıza ayni durum geldi bizden omurilikten sivi aldılar sizden de alındı mi

Merhaba . Bizimde başımıza ayni durum geldi bizden omurilikten sivi aldılar sizden de alındı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…