Bıngıldak hakkında acil bakarmisiniz

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.699
En iyi cevaplar
1
3.971
83
Kizlar 1.5 aylik oglum var bıngıldağı kapali dogdu doktorumuz 3 ay boyunca takip edicez bas cevresinin buyumesi bizim icin onemli eger gelisme olmazsa beyin cerrahina sevk edicez dedi ameliyat yaptiriliyormus sanirim bu durum hakkinda bilgisi olan varsa nasil bir yol izlemem gerek bebegim icin bir sorun teskil edermi yazarsa cok sevinirim

Pek anliyamadim ama bunca zaman gelişiminde bir sıkıntı yaşadınız mı baş çevresinde

Bas çevresi kaç cm doğmuştu bebeğiniz

Geçmiş olsun öncelikle. Sakin kalın lütfen ❤ Şu an için doktorunuzun dediği gibi baş çevresi takibinden başka yapılacak bir şey yok. Bıngıldak kapalıysa baş çevresi takibi çok önemlidir ve iyi ve sıkı takip edilir. Bıngıldak kapalı doğdu diye başı büyümeyecek diye bir şey yok. Sorun teşkil edebilecek halde ilerlerse de (ki inşallah öyle olmaz) çaresi şükür ki yine var.

Sıkı takiple normal bir şekilde bu süreci atlatırsınız inşallah

Insallah cok tesekkur ederim . Zekayi etkileme durumu olmasida beni cok korkutuyor da sakin olamiyorum o yuzden

Merhaba bebeğiniz nasil oldu acaba

Merhaba bebeğiniz nasil oldu acaba
Merhaba. Biz 7 aylık olduk ve herşey yolunda ölçümler gayet normal ilerliyor o yuzden ameliyatlık bir durum söz konusu olmadi bizde

Merhaba. Biz 7 aylık olduk ve herşey yolunda ölçümler gayet normal ilerliyor o yuzden ameliyatlık bir durum söz konusu olmadi bizde
Sevindim bingildak kapali mi doğdu tam olarak. Bnm bebegim 3 aylik ve bingildagi küçük baya

Sevindim bingildak kapali mi doğdu tam olarak. Bnm bebegim 3 aylik ve bingildagi küçük baya
Ilk zamanlar cok taktim cok korktum ama birsey olmuyormus hic bir sorun olmaz dedi cogu saglikci tanidgim. Olcumleri nasil bas cevresinin

Ilk zamanlar cok taktim cok korktum ama birsey olmuyormus hic bir sorun olmaz dedi cogu saglikci tanidgim. Olcumleri nasil bas cevresinin
2 aylikken kacti bilmiyom ozman ebe kucuk bingildak dedi 2 bck da doktora gttm bingildak kucuk kafa 40 cm di 3 aylik kontrole gttm de doktor daha açık dedi ama kapanirsa kötü dedi isdekafa 40.5 cikti

Takilmicek gbu degilki..peki madem bingildak erken kapanmasını neden kötü dyolarki beyin gelisimi olmaz dyolar bnde anlamdım yada her bebekde farklimi acaba

2 aylikken kacti bilmiyom ozman ebe kucuk bingildak dedi 2 bck da doktora gttm bingildak kucuk kafa 40 cm di 3 aylik kontrole gttm de doktor daha açık dedi ama kapanirsa kötü dedi isdekafa 40.5 cikti
Yok ya birsey olmaz onemli olan baş cevresinin buyumesi bingildak kapali olsada bas cevresi buyudugu takdirde sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…