Bebek Beslenmesi Bıngıldak Çökmesi Lütfen yardım.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Birşey oldumu yani herhangi bir darbe aldımı bıngıldağına niye çökme olduğunu düşünüyorsun yok birşey olmadan sana öyle geliyorsa büyük ihtimalle evham yapıyorsundur diyeceğim çünkü bıngıldak öyle kolay kolay darbe almazmış hani bizlerin sandığı gibi öyle okşarken bile birşey olacağını sanırız ya bebek ilk aylardayken gelinimizin dirseği çarpmış emzirirken çok evham yapıyordu ozaman doktora sormuşduk öyle kolay değil darbe alıp birşey olması dedi

Birşey oldumu yani herhangi bir darbe aldımı bıngıldağına niye çökme olduğunu düşünüyorsun yok birşey olmadan sana öyle geliyorsa büyük ihtimalle evham yapıyorsundur diyeceğim çünkü bıngıldak öyle kolay kolay darbe almazmış hani bizlerin sandığı gibi öyle okşarken bile birşey olacağını sanırız ya bebek ilk aylardayken gelinimizin dirseği çarpmış emzirirken çok evham yapıyordu ozaman doktora sormuşduk öyle kolay değil darbe alıp birşey olması dedi

hayır darbe falan almadı severken okşarken falan belki çok azcık sallanmıştır okadar. az önce oğluma baktıgımda farkettim azcık çöktüğünü

Arkadaşlar 2 aylık oğlumun bıngıldağında azcık çökme var bişi olurmu yardım edin lütfen

hiç korkma bıngıldak öyle kolay kolay zarar görmez..bebeğini aşıya götürdüğünde dikkatli bak dr muayene ederken nasıl bastırıyor..yani hemen zarar görecek bişey olsa dr o kadar bastırmaz...
belki bıngıldağı biraz geniş ise sana ondan çökmüş gibi geliyor olabilir..
havalar ısındı eğer bebeğine mama veriyorsan su da içir..çünkü bebek susuz kaldığında bıngılda içeri doğru çökmüş gibi görünür..

Back