• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bıngıldak atması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb benim 4.5 aylık bir oğlumvar zaman zman bılgıldağının attığını görüyorum .fakat bunu hiç önemsememiştim. bugün doktorun programında bılgıldağın atması menenjit belirtisi olbilir dedi. emmeside buna eşlik ederse özellikle dedi. benim oğlum 3 aylıkken emmyi bıraktı. şimdi mamayda çok isteksiz. 3 saatte 50 cc anca yiyio. bu konuda bilgisi oln varmı . sizin bebeklerinizinde bıngıldağı atıyor mu.

mrb benim 4.5 aylık bir oğlumvar zaman zman bılgıldağının attığını görüyorum .fakat bunu hiç önemsememiştim. bugün doktorun programında bılgıldağın atması menenjit belirtisi olbilir dedi. emmeside buna eşlik ederse özellikle dedi. benim oğlum 3 aylıkken emmyi bıraktı. şimdi mamayda çok isteksiz. 3 saatte 50 cc anca yiyio. bu konuda bilgisi oln varmı . sizin bebeklerinizinde bıngıldağı atıyor mu.

Canım merak etme bu normal bir durum.Özellikle ağlarken falan daha belirgin olur.Anormal olan bıngıldağın içe çökmesi yada bombeleşmesidir.Yani şişmesi.

nabız gibi atması normal diye biliyorum,kızımında atıyor,siz yine doktora bir sorun içiniz rahat etsin...

benimde bebeğim 5 aylıkken bir gece farkettim attığını ve acil geceyarısı doktoru aradım :)
saçlarıda o sırada dökülmüştü bayağı belirgindi. doktorum o sırada amerikada olduğu için neyseki orada gündüzmüş :)) korkulacak birşeyin olmadığı o bölge çok ince olduğu için dışarıdan gözle görülmesinin normal olduğunu söyledi. içim ferahladı ama gelir gelmez yinede bir muayeneye getirin dedi. muayen ederkende aynı şeyleri tekrarladı.

Back