Bıngıldağına iğne saplayıp bebek öldürmek.

ilkokulda bir öğretmenimiz anlatmıştı yanlış anlamayın dışlamak için söylemiyorum sonra polemik olmasın.herkes bizim insanımız.
özellikle doğuda anadoluda bazı köylerde hastalık sanılıp iğneyle patlatanlar varmış.ne kadar acı.

evet doğuda pek insanların gözü açılmadıgı için hani internette arastırma imkanı ve ya benzeri seyler bilemeyebiliyorlar maalesef

edit:yahu bazı insanlar o kadar uc noktalara cekiyorlar ki adam yorum yapmaya cekiniyor kırk özür dileyip bin acıklama yapsan da fayda etmiyo bi kere takınca bişeye. yani eminm hepiniz sikayetcisinizdir bundan aklıma geldi sölim dedim :44:

Yorumun yorumsuz..

bıngıldak ne ki ben bunu anlamadım.ama ne kötü insanlar var bu dünyanın ahiretinde allah vericek bunların cezasını.hiç korkuları yok demekki.

ayy çok kötü oldum okuyunca daha önce de duymuştum bakıcıların hafif iğne batırdıklarını
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

ay yazık bee , yavrucak yazık günah ne acılar çekmiştir , hiç duymamıştım iğneyi ama bebeklerde bıngıldak denen yere çok dikkat edilir, darbe felan almasın die,

Okurken kanım dondu ya inanamıyorum nasıl insan ,nasıl kadın bunlar ..Yapamıyo madem nie zorluyo gerizekalılar

Yarın bigün bizde evlenicez çalışıcaz bnm annemde çok genç sayılmaz ben evlenene kadar yaşlanıcakta,ben ona yüklemekte istemem çocuğu nasıl güvenicez bakıcılara napıcaz ya inanamadım valla ,çok kötü bişi daha küçücük bedenlerin geleceklerini nasıl karartıyo şerefsizler

aklım almıyor bir insan bebeklerden nasıl bu kadar nefret eder, nasıl bu kadar acımasız olabilir...
bence çoğu canlı olarak bile görmüyor bebekleri, iğne batırır gaz koklatır uyuturum yan gelir yatar paramı alırım diye düşünüyorlar

Hayır yani başka iş mi yok,bebekleri çocukları sevmiyosan bakıcılık yapmıyıcaksın kardeşim!
haa doğru ama diğer işlerde bakıcılık gibi yatamazlar demi

bıngıldağa iğne batırarak öldürme olayının olduğunu ve otopside bıngıldak incelenirse iğne batırıldığının tespit edilebildiğini duymuştum.

Zamane işte ilerde hepimiz, ben bile büyük ihtimal çocugum oldugunda kim bakacak derdi olacak..
Doktor avukat hemşire oluyoz iyi iyi hoş da çocuklar ortada büyüyo işte..

Basligi gorunce bayiliyordum.konuyu okudum ve sanirim ölücem.icim fenalasti.
Oglumun en dikkat ettigim korktugum yeri bingildak.tamam artik iyice paranoyak olurum.
Allah bebeklere,cocuklara eziyet edenleri iki dunyada da helak etsin insallah...

[sıze=3]ayy çok kötü oldum [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…