- Konu Sahibi doktorcum_
-
içine sıkıntı vermek istemem ablam ama bunları bilmek gerek biz basımıza gelene kadar haberimiz yoktuç ablam tüm eve dunyanın parasına kamera taktırdı ama kamerayı duyan bakıcı hop gelmiyor kabul etmiyorablam son bakıcıda klimanın üstüne ses kayıt cihazı koymustu bizi bi aradı eli ayagı titriyo cocuga bagırmalar gel buraya o...cocugu seklinde cagırmalar ablamın epilatorunu saatlerce kullanmalar sevgilisiyle saatlerce teelfonda cinsel muhabbetler. bir de uyanık; aksama kadar tv izlettiriyomus aksam vaktide sabah actıgnda hangi kanaldaysa ona dönüp kapatıyomus aklınca hiç acmadık diycek.
kameradan sonra bi bakıcı daha geldi görsen kadın kamera var dunya umrunda degi yegenimi yere betona yatırmıs kendi koltukta ablam diyor o cocuk 3 saat boyunca biberonla vurmus su su diye itip uyumaya devam etmiş. şansa bakarmısnız kadın akıl hastasıymıs haberimiz yok duyan dedi nasıl guvendiniz..yani bence evine bırakma
ablamın bi bankacı arkadası eve kamera takmıs gizliden. kadın bagırmıs bi iki defa kadında işten bilgisayardan baglantılı izliyo bi farketmiş televizyonunmu ustune ne işte sen beni izlersin ha? deyip cocugu kameranın üstüne fırlatıp çıkmış evden. kadın şoka girmiş tabi eve koşmuş da olan oluyo tabi.. hani derdim kötülemek degil ama insan cidden duymadan bilmiyor
allahım korusun yavrucakları çalışan bir anne olmak gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun arkadaşın dediği aklımı bulandırdı bence bakıcı kendi evinde bakmasın yaa kendi anneniz yada kız kardeşiniz yokmu onlara baktırsanız en azından içiniz rahat olur çantaya ses cihazı koysanız da bulur. bence şartlı olması gerek evde kamera olcakki için rahat etsin. kamerayı bakıcı söküp atma hakkı yok oturup çocukla ilgilenecek sagı solu deşelemenin ne anlamı var tuttuğun gibi kapı dışarı atacaksın azını burnunu kır diyor şeytan burda sinirden öldüm yaa..
Diğer açtığınız konu raabet görünce kapattırdın,umarım bu konu içinde aynısını yapmazsınız.
Şu kuma olayı da gerçek midir ki acabaa?
yani gözümle görmedim tabi ama gercektir herhalde
Onu bilemeyiz de bu bakıcı dayağı ve işkencesiyle ilgili nette binlerce video var.
ay ben bunu duydum beynim sarsıldı
bizim burda bi köyde iki kuma varmış birinin çocugu olmuyo diğerininde çocugu en gec 40 gun içinde ölüyomuş.
sonra bilmiyorum artık görmüşler mi naapmışlar, meger cocugu olmayan kadın bebişin bıngıldağına iğne saplıyomuş.
ensem uyustu anlatırken bile ne caniler var. yahu kıskanclık insanın gözünü bu kadar döndüre bilir mi?
internette okumustum bazı bakıcılar bebişlerin bıngıldagına hafif hafif iğne batırıyolarmış cocuklar aksama kadar bayılıp gidiyomuş.
bitanesi böyle cocugu sakat bırakmıs tabi sakat cocuga bakıyo diye daha kıymetli bakıcı hanım. sonra anneannesi süphelenince bi film cektirmiş cocugun tepesi delik delik..
yani ne diyim ki bunlarda etten seytan olsa gerek.
ablamda 9 aylık yeğenime bakıcısı hırpalarken komsuları haber veridde koşa koşa eve gitmiş. artrık ne kadar bagırdıysa komsular numarasınıda bilmiyo ta işyerine gelmişler.
hastaymış kusmus allah senin belanı versin diye silkeliyomus meleğimi bi yandanda agzını kapatıyomus iniltiler duymuslar..
sonra biz baktık görseniz sesli gülsek aglıyodu bagırdıgımızı sanıp. ilaç veriyomus herhalde aksama kadar uyusun diye.. ablam psikologlara götürdü hep boş boş bakıyodu
çalışan anne olmak zor, çoook zor
selam kızlar yazılanları okudm dehşet verici şeyler allah iyi insanlarla karşılaştırsın benm yakınlarımda bebek baktı hattı baktıkları çocukların biri şimdi eczacılık öğrencisi oldu biride orta okula başladı hala anne derler içinde Allah korkusu olan gerçekten o kazandığı paraya ihtiyacı olan temiz insanlarda var unutmayın emi herkes kötü değil önemli olan doğru insanı bulmak Allah iyilerle karşılaştırsın....
ücretsiz izin alma kararımda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım, anneanne ya da babanne bakamıyosa bakıcıya çocuk verilmez bence ben güvenemem yani, hele ki batmanda yaşıyorum eşim polis ne güvenirim burda kimseye ne de kültürlerini dillerini öğrensin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?