kizlar benim bebegim yok basligi tesadüfen okudum...
benim kuzenimin oglu efedede bingildagin erken kapanma sorunu yasanmisti ve onda malesef ameliyat etmek zorunda kaldilar
dogum sirasinda bebegin basini fazlami skmslar nolmus anlamadim orasini tam ama bebek 2-3 aylikken bingildak erken kapaniyo denildi ve eger düzelmezse ameliyat sart dediler
bingildagin kapanmasi suan icin bi sorun cikarmaz ama 2-3 yaslarinda cocugun zihinsel gelisiminde zararli olabilir dedi doktorlar
efe 6-7 aylik olana kadar beklediler ve bi düzelme olminca mecburen ameliyata aldilar ve cok kötü bi ameliyatti Allahim bütün bebekleri korusun her bebegin kaldirabilecegi bi ameliyat diil :1no2:
tam detaylari bilmiyorum ama kafa tasini kirip yapmislar ameliyati ve baya uzun sürmüs
efe ameliyata girmeden önce kuzenime ameliyatin riskli olmadigini ama bebegin narkosu kaldiramiyabilceni söylediler...
herseye hazirlikli ol bebegini kaybedebilirsin demislerdi
sükür hic bi sorun cikmadi ve bebisimiz suan cok saglikli nazar degmesinama narkosa dayanamicak diye cok korktuk
bide biz ameliyat sonrasi efe aci duymaya baslinca zor olur diyoduk ama hic aglamadi bile.. kafasida cok uzun süre sarili kaldi ama onu bile cikarmaya calismadi cok uslu durdu kuzum ya Allahim bidaha böyle bise yasatmasin kuzenimin teldeki sesi hala kulaklarimda nasi agliyodu :1no2:
NevGuL merhaba
bana bu amelıyat ıle ılgılı ulaşmanız mumkun mu? ben sıze ozel mesaj atamıyorum sız bna mesaj atıp telefon yada maıl adresı verırmısınız
tesekkur ederım
Merhaba bnm bebeğim 2 aylık bıngıldağı kapanmak üzere sizde son durum nedir acaba cevap yazarsanız sevinirimBebğim 35 günlük ,bıngıldağı 1 cmdoktor baş gelişimi normal benim için önemli olan bu dedi ama ne bilim korktum yinede :/ off allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?