• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bıngıldağa çok bastırmak

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

simitci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
15
0
86
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba.
20 gündür beni tedirgin eden birşey var. Sağlık ocağına aşıya gittiğimizde hemşire bebeğimin başını kontrol etti ve bıngıldağa fazla bastırdı.
Ben hafifce parmağımı yavaş yavaş çökerek kontrol ediyorum.Birden bastırmıyorum.

Hemşire baş parmağını bıngıldağın üzerine getirdi, diğer 4 parmağını da başına koyarak destek aldı ve bildiğiniz bayağı bastırdı.

Resmen içim gitti ve hala etkisindeyim acaba birşey oldu mu diye.

Bıngıldağın üzeri güçlüdür diyorlar ama bu şekilde bir bastırmaya nasıl tepki verir.Beyin acaba ne kadar altta ? Acaba zarar gördü mü.Bilgisi veya bulgusu olan avrsa yazar mı ?

aynı şey bizimde başımıza geldi bende bıngıldağa bi zarar olmazmı dedim hemşire merak etme ben kontrol için bilinçli yapıyorum bişey olmaz dedi...
umarım olmamıştır ben kendim dokunmuyorum bile bıngıldağına..

canım bizim dr da kontrollerde o şekilde bastırıyor,bir şey olmuyor demek ki

aynı şey bizimde başımıza geldi bende bıngıldağa bi zarar olmazmı dedim hemşire merak etme ben kontrol için bilinçli yapıyorum bişey olmaz dedi...
umarım olmamıştır ben kendim dokunmuyorum bile bıngıldağına..

Çok teşekkürler

canım bizim dr da kontrollerde o şekilde bastırıyor,bir şey olmuyor demek ki

Çok teşekkür ederim.
Kaç gündüruyuyamıyordum. Bir nebze de olsa rahatladım. Çok teşekkürler.

benim başıma hiç gelmedi. dr bile bakarken çok hafif parmak uçlarıyla bakıyor.zaten bastırmanında anlamı yok sadece parmak uçlarıyla bile çok net belli oluyor.

ay canım aynen bende çok korktum ilk doktor kontrölüne gittiğimizde yüreğimiz ağzımıza geldi dediğin gibi parmağıyla bastırdı ayrıca göbeğinede öyle bastırmıştı dedim sırtına yapıştırdı o derece yani işin tuhaf tarafı arda hiç ağlamadı canım onlar bilinçli yapıyolar öyle olmasa canları acır belli ederler korkma canım hiç bişiyi yoktur allah bağışlasın :nazar:

ayy varya kızlar siz böyle bahsettikçe bile benim içim gidiyor valla doktor ve hemşireler kontrol ederken bakamıyorum ben bazen emzirirken gözüm takılıyor nefes alıp verdikçe orasıda aynı karnı gibi inip çıkıyor ayy çok korkunç ya ne zaman düzelcek bende çok korkuyorum valla allaha emanetler dimi yumuşacık yaa ayyyyy içim gitti yine bak :bbo:

kızlar merak etmeyin eminim hemşireler bilinçli yapıyolardr birde bazı bebeklerde erken kapanıyo ve bazı sorunlara yol açıyormuş
böyle olmasından daha iidr

Back