• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi bindallımm

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
çok seviyorum bindalıımıı :38:

$IMG_20120710_125529.jpg $IMG_20120710_125557.jpg

kınam köyümde olcak tam yeri olcak yani ilk önce abiye giycem abiye olarakta şu anlık nişan elbisem var eğer alamzsak elbise onu giycem sonra bindallı 0olcak buun altınada olan terlikleri bana olmadı oyüzden babet tarzı alcam buna uygun ya terlik yada babet almayı planlıyorum :10: evet herks beğenmeyebilir ama ben görür görmez vuruldum :38:

bendeee işlemeli kıyafetlere bayılıyorum bindallı dimiyaaa çook güzel özel ve yöresel kıyafetler yaaaaa birgün bizde nasip olur inş. allah mesut etsin cnm .

:nazar: Öyle mutlu görünüyorsun ki arkadaşım, insan ne diyebilir ki..
Her şey gönlünce olsun..
Çok yakışmış.. Güzellikle giymek nasip olsun biran önce :79:

:nazar: Öyle mutlu görünüyorsun ki arkadaşım, insan ne diyebilir ki..
Her şey gönlünce olsun..
Çok yakışmış.. Güzellikle giymek nasip olsun biran önce :79:

sağol canım benim tüm herkes mutlu olsun inş.. amin kınam köyde değil burda olcak ama mutluyum genede :16:

neden bir sorun mu oldu? bunca zamandır hep köyde olacak diye bahsediyordun .:44:

yok canım bi sorun yaa hem köydeki evin temizliği sıkıntılı su sıkıntısı varda hemde yer derdi vardı o yuzden bugun karar vermşler burda imkanlar geniş daha çıok köyde su elektrk derdi var o yuzden elktrk kesilebiliyor ve saatlerce gelmeyeblıor o yuzden

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım bi sorun yaa hem köydeki evin temizliği sıkıntılı su sıkıntısı varda hemde yer derdi vardı o yuzden bugun karar vermşler burda imkanlar geniş daha çıok köyde su elektrk derdi var o yuzden elktrk kesilebiliyor ve saatlerce gelmeyeblıor o yuzden

anladım arkadaşım, ee tabi nerede daha uygun olacaksa orada yapmak daha doğru olur.. böyle telaşlarda elin alında su olması da çok önemli vallahi :1:
iyi bakalım hayırlısı olsun, her şey güzel olsun inşallah

anladım arkadaşım, ee tabi nerede daha uygun olacaksa orada yapmak daha doğru olur.. böyle telaşlarda elin alında su olması da çok önemli vallahi :1:
iyi bakalım hayırlısı olsun, her şey güzel olsun inşallah

inş. canım beinm cümlemizin inşl.. :21:

Back