• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi bindallımı nerden alsamki bursaaa:DD

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
448
canlarımmmm:D kına kıyafetim için yardıma ihtiyacım var. bursada yaşıyorum. kınamı evde yapıcam öle cok büyük bir organizasyon istemiyorum.hem abiye hem bindallı giymeyeceğim. şöle hürrem tarzı satın almak için kıyafetler arıyorum.biraç kiralık buldum ama biraz tuzlu geldi yani o fiyata alırım diye düşünüyorum ama bilemedim. bana bursada bu tarz kıyafetlere bakabilceğim birkaç adres verebilirmisiniz??

edit: ben biraz kiloluluyum 44 bdn giyiyorum :DD ona göre yazarsanız sevinirim:D

canlarımmmm:D kına kıyafetim için yardıma ihtiyacım var. bursada yaşıyorum. kınamı evde yapıcam öle cok büyük bir organizasyon istemiyorum.hem abiye hem bindallı giymeyeceğim. şöle hürrem tarzı satın almak için kıyafetler arıyorum.biraç kiralık buldum ama biraz tuzlu geldi yani o fiyata alırım diye düşünüyorum ama bilemedim. bana bursada bu tarz kıyafetlere bakabilceğim birkaç adres verebilirmisiniz??

edit: ben biraz kiloluluyum 44 bdn giyiyorum :DD ona göre yazarsanız sevinirim:D

Öncelikle hayırlı olsun canım ...
Bursa daki uzun çarşının oralara bakabilirsin canım ( ben de sen gibi kiloluyum :34: ) ama fiyatlar satın almak için bayağı tuzlu maalesef :52: kiralık için de bir kaç saat için 300 400 versim yok . Organizasyon şirketleri var bursada onlarla konuşabilirsin ama uygun olacaklarını düşünmüyorum ne yalan söyliyim . imkanın varsa istanbula kapalı çarşıya git orada daha uygunlarını hem satılık hem kiralık bulabilirsin hem beden seçeneği daha fazla :34: umarım yardımcı olmuşumdur :54:

Cok tesekkur ederim.bi kac buldum aslunda kiralik icin acikcasi banada cok geldi. Ona o parayi vercegime kumas alip dikeriz die düşündüm(kuzenim terzi beraber yapariz aslında) onu yormamak adina satin alim diyordum. Ama bu gidişle ole olcak. :-D

Cok tesekkur ederim.bi kac buldum aslunda kiralik icin acikcasi banada cok geldi. Ona o parayi vercegime kumas alip dikeriz die düşündüm(kuzenim terzi beraber yapariz aslında) onu yormamak adina satin alim diyordum. Ama bu gidişle ole olcak. :-D

Elinin altında terzi varsa sen niye daha fazla düşünüyorsun ki NeOlurBiSabah ,
alemsin walla . Benim kuzenim terzi olcak dakika bile düşünmem :34: benim de nişan elbisemi diken çok sevdiğim bir abla var ben de kafamdaki modeli uyguna kiralayamazsam gidip ona diktirticem :34:

ya zaten gelinligimide dikcek. Yorucu isler bunlar yorulmasin cok istiyorum. Cubku dükkanıda var ve oldukca yogun. Hee beni kirarmi aslaaa cunku ablamdir. Ama kiyamiorummmm;-)

Canim oncelikle hayirli olsun bursada ulucamiden asagi carsiya inen aralikta sag tarafta gelinlikcilerin oldugu bir pasaj var orada gordum kiralik elli liraydi bir bakmani oneririm satin almak ve diktirmekten daha guzel hem bir kere giyeceksin evde tutmanin ne geregi var kirala gitsin hem fiyat da uygun ve model de cok

kızlar arkadaşım igs aralığında bir yerden kiralamıştı geçen sene 150 liraya.. bende oraya bir bakıcam

Back