Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bindallım ve elbisem:)

canım bindallın çok hoş gerçekten aşırı yakışmış bende pembe düşünüyorum aslında ama sennkini gördükten sonra vazgeçtim

Elbiseyi çok beğendim canım çok da yakışmış. Ben de kınam için böyle bir şey düşünüyorum, renk geçişi olmasına özellikle bayıldım. Ben sadece kalçama biraz daha oturan biraz daha geç bollaşan halini düşünüyorum kendim için.
Bindallı içinse, bana hepsi aynı geliyo yani kendime nasıl seçicem bilemiyorum Sana da gayet yakışmış canım çok hoş.

canım bindallın çok hoş gerçekten aşırı yakışmış bende pembe düşünüyorum aslında ama sennkini gördükten sonra vazgeçtim

canım aynen ben de pembe çok istemiştim ama kırmızının havası bi başka..eminim sana da yakışırr..çok teşekkür ederim güzel yorumun için..

sana da çok teşekkür ederim canım benim..böyle güzel yorumları gördükçe içime daha çok siniyoo..elbisemdeki renkler zaten favori renklerim..bi de o renk geçisi daha bi güzellik katmış.. gördüm beğendim ,bu benim olmalı dedim ve aldım :)en güzelleri sizlerin olsun .öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…