Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bindallım ve elbisem:)

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
kızlar aslında pembe istemiştim ama kırmızı da fena olmadı :) elbisem de içime çok sindi.. yorumlarınızı bekliyorum..

gerçekten buda çok harikaymış sanada çok yakışmış bindallını nerden ve nekadara aldın ?

izmir kemeraltından aldım canım.bütün kına malzemeleri içinde 300tuttu.indrim yaptrdık 200e aldık hepsini toplam.bindallı 80e geldi canım..

çok teşekkür ederimm...peki elbisem nasıll.?kabarık olsun istemedim böyle sade ve hoş olsun istedim..

elbisende çok güzel artık kabarık modası kalmadı zaten eskilerde hepkabarık giyilirdi şimdi ise hep böle abiye tarzı giyiliyor kabarık giyen pek yok güle güle giy çok hoş

Bende beğendim, sanada çok yakışmış canım, elbisede, bindallıda

Çok yakışmış arkadaşım...ahh ahhh çok mutlu ol inşallah

Çok yakışmış, maşaallah.. Çok iyi yapmışsınız kırmızı seçerek.

Kıyafetinizde çok güzelmiş.. Hayırlı olsun..

---

Merak ettiğim bir konu var, kına yakılana kadar elbiseyle durulup kına vakti bindallı mı giyiliyor ? Elbisenin üzerine giyilen tarzlarda yok mu ?

çok sağol birsen :) aynen dediğin gibi..önce elbise,sonra bindallı giyiliyor..elbisenin üstüne giyilen bi modele hiç rastlamadım..

elbiseni kemeraltında nerden aldın acaba..tarif edebilir misin yerini...çok yakışmış sana..

elbiseni kemeraltında nerden aldın acaba..tarif edebilir misin yerini...çok yakışmış sana..

tabi cnım vereyim ..872 sk.no:18 şekercileriçi -izmir tel nosu :0232 483 73 37 .tesadüfen gördüğüm için adresi böyle yazdım canım..2,kez gidersem ben de bulamam çünkü:).gitmeden önce arasın yerini tarif ederler sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…