canımmm çook saol rabbim hepimize bu mutlu günlerimizi göstersin inşallahçok güzelmiş canım fiyatıda süper güle güle giy bir ömür boyu mutlu ol inşallah
çook tesekkür ederim değerli yorumların içinn :)Bu arada bindalınız çok güzel güle güle giyin...
Kuzuum cook tesekkur ederimm Az kaldi artik heyecan doruklardaben çook beğendim canım çok güzel olmuşsun
ne güzel canım benim darısı bana inşaALlahhhKuzuum cook tesekkur ederimm Az kaldi artik heyecan doruklarda
İnsallahh caniimm darisi butun bekarlarin basina. :)ne güzel canım benim darısı bana inşaALlahhh
teşekkürr ederimm bu güzel yorumların içinnbende çok güzel terli toplu fıstık gibi :)))))
saoll canımm benimde çok içime sindi giyydiğim an bu dedim.eminim sendede güzel durmussun kuruntu yapıyosun :)canım çok beğendim çok yakışmışşşşş:))) ben giyemeyeceğim hiç hoş durmadı ya bende:))))
yok ya canım hiç olmadı yani:))) olsun okadr istedğim bişe dğldi :)) ama sana çokkk yakışşmışşş:)))) mutlulukla giy canım:))))saoll canımm benimde çok içime sindi giyydiğim an bu dedim.eminim sendede güzel durmussun kuruntu yapıyosun :)
saoll kuzumm ben abiye giymek istemedim o yüzden en basından beri bindallı istedim.abartılı bişeyde benim tercihim olamazdı zaten ama begenmene cook sevindimyok ya canım hiç olmadı yani:))) olsun okadr istedğim bişe dğldi :)) ama sana çokkk yakışşmışşş:)))) mutlulukla giy canım:))))
çook tesekkür ederiimAllah mesut etsin çok yakışmış :)
ayy ilk defa bindallı birini beğendim
çok yakışmış :)[/QUOTE
yaa tesekkür ederimm nasıl mutlu olduumm