canım merak ettm kınada başka bişey gyecek misin extra bi kıyafet abiye filan .. bu arada çok hoş sanada çok yakışmış :)
hayır canım ilk başta gelinlikle giricem iki ayrı şehirde olacağı için abiye tercih etmedim.daha sonra bindallıyla kapatışı yapıcam.canım merak ettm kınada başka bişey gyecek misin extra bi kıyafet abiye filan .. bu arada çok hoş sanada çok yakışmış :)
anladım canım ağız tadıyla giymeyi nasip etsin Allah :)hayır canım ilk başta gelinlikle giricem iki ayrı şehirde olacağı için abiye tercih etmedim.daha sonra bindallıyla kapatışı yapıcam.
amin canımm inşallah hepimiz içinnanladım canım ağız tadıyla giymeyi nasip etsin Allah :)
aynen canım kesinlikle hem sade hem asil duruyo..çok güzel canımm mutlulukla giy. bende kınada bu tip giyilmesinden yanayım
saol canımm bende çok beğenerek içime sinerek aldım.istanbuldan eminönünden aldım ben 280 tl kiralamayok dedikleri iiçin satın aldıkben tam anlamıyla bayıldımmmmmmmmmm ve ben bundan istiyorum ama ankarada bunlar çok pahalı sadece kiralama bile 200 almaya kalkışssan 400 500güle güle giy çok yakışmış ya maşallah
evet canım ya kabarık alacağım son model bile olamazdı aklımdan geçmedi bile oyüzden.hiç kırmızı istememiştim bu rengi görür görmez sevdim o yüzden düşünmeden aldım cuk diede oturdu üstüme :)Canııımm bayıldım kına gecesine yakışacak renk tamda, ne cart kırmızı ne koyu. ayrıca arkadaşların da dediği gibi kabarık olanları seçmemene sevindim valla, bunlar daha şık duruyo, 280'tlye de hepsini iyi halletmişsin bence kiralama zaten 200-2500 arası. kollarını çok sevdim özelllikle :))
Cook tesekkur ederimm bindalli cariklarim ve bide hurrem tacim var hepsi 300 tl civarinda oldu canim :)Size çok yakışmış :) Merak ettim ne kadar mal ettiniz acaba ?
Teşekkürler :)
Amiin asil ben tesekkur ederim guzel yorumlariniz icinFiyat çok makul rabbim giymeyi nasip etsin. Yorumunuz için teşekkür erderim :)
Canım bende Ankaradan aldım... Bu tip bir bindallıya en son 180 demişti... Ulusdaki çarşılara bak canım... Ben bindallımı 300 aldım herşey içinde...ben tam anlamıyla bayıldımmmmmmmmmm ve ben bundan istiyorum ama ankarada bunlar çok pahalı sadece kiralama bile 200 almaya kalkışssan 400 500güle güle giy çok yakışmış ya maşallah