• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bindalligin..

Julliet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
42
0
36
Kars
Ilk basta yanlis yere acmis isem bu konuyu özur dilerim

Merhaba hanimlar,

Kuzenim yakinda evlenecek, bindalini ve diger gerekenlerini aldi duzdu ve hazirladi.
Hic kimseye gostermedigi bindalini annesinin sormasi ile kardesinin sozlusune gostermek zorunda kaldi. Odasi musait olmadigi icin salona getirmek zorunda kaldi.. Ama o gun nisanlisida ordaydi ve o'da gordu.
Simdi de cok korkuyor nazar degecek veyahut iyi olmayacak diye :s ugursuzluk gelecek diye iki gundur agliyor ne yaptiysam/ soylediysem olmadi inandiramadim..

Baksa ne yapsam ay nolursunuz yardim edin caresiz kaldim.. :( kiyamadigim ve cok sevdigim bir kuzenim oldugu icin cok uzuluyorum :(

2 gündür ağlıyo mu :53:
Batıl inançlara bu kadar inanıyosa,yeni bindallı alsın
Yapacak başka bişey yok

Yapacak başka bişey yok

Ilk basta yanlis yere acmis isem bu konuyu özur dilerim

Merhaba hanimlar,

Kuzenim yakinda evlenecek, bindalini ve diger gerekenlerini aldi duzdu ve hazirladi.
Hic kimseye gostermedigi bindalini annesinin sormasi ile kardesinin sozlusune gostermek zorunda kaldi. Odasi musait olmadigi icin salona getirmek zorunda kaldi.. Ama o gun nisanlisida ordaydi ve o'da gordu.
Simdi de cok korkuyor nazar degecek veyahut iyi olmayacak diye :s ugursuzluk gelecek diye iki gundur agliyor ne yaptiysam/ soylediysem olmadi inandiramadim..

Baksa ne yapsam ay nolursunuz yardim edin caresiz kaldim.. :( kiyamadigim ve cok sevdigim bir kuzenim oldugu icin cok uzuluyorum :(

eyvaaah kuzeninizin hayatla işi çok zor...hadi sürpriz bozuldu falan diye üzülür insan ama....e felak-nas okusun bol bol bişey olmaz ne diyelim başka...

Yapacak başka bişey yok

Aslinda kendisi ' biliyorum batil inanc bunlar ama yinede korkuyorum' diyor
Modelini kendi cizdi, uzerindeki resimleri hepsini simdi yenisini cizmek zaman almaz ama ne bileyim ilk baskadir degil mi?

Aslinda kendisi ' biliyorum batil inanc bunlar ama yinede korkuyorum' diyor
Modelini kendi cizdi, uzerindeki resimleri hepsini simdi yenisini cizmek zaman almaz ama ne bileyim ilk baskadir degil mi?

O zaman kendisini '' Bişey olmayacak,herşey güzel olacak '' diyerek motive etmeye başlasın ağlamak yerine
Sıkmasın canını bu kadar

Bakis acisi cok farkli, batil inanc bir yana buna bu kadar üzülüp aglamis olmasi kötü enerjiyi cagirmasi demek.
Bol bol nazar duasi okusun, yapacak birsey yok ki...

Evlenecek olmanin verdigi stres baska yerlerden cikiyor belki de :)

ben gelinliğimi nişanlımla beraber seçtim :) bindallıyı nişanlısı görse nolcak :)adı üstünde batıl inanç işte :) ağlayak kadar takıosa yenisini alsn modelini kendi çizemez belki ama içi rahat edicekse öle yapsn :)

:13: Hehehe ben yandım ozaman kayınvalidem gelinlikçi dolayısıyla nişanlım her detayını görecek :) üzmesin canını okadar batıl şeyler bunlar :)

ayy tamamen batil inanc :D

ben evde kac kaere giydim oynadim :D aileme gösterdim felan actik müzigi göbecikler attik :)))
2 hafta sonra kinam var haber ederim :D

Back