Kızlarr merhaba,size bir şey sormak istiyorum burası yoğun diye yazdım buraya :)))) benim kuzenim bana bindallısını verdi zaten bi saat giyilio gerek yok alma diye giydim sizce nasıl olmuş alsammı bunu???
Ayyy bir kedi gördüm sankiKızlarr merhaba,size bir şey sormak istiyorum burası yoğun diye yazdım buraya :)))) benim kuzenim bana bindallısını verdi zaten bi saat giyilio gerek yok alma diye giydim sizce nasıl olmuş alsammı bunu???
Haha bencede benzio hepsi :)) ben bi garip oldum notmalde böyle şeylere değer veren biri değildim içimde nasıl bir şey varmış resmen bastırmışım ortaya çıktı :)Güzel bence zaten hepsi birbirine benziyor sankimutluluklar. ..
Millan senin yorumlarına bayılıyorum ben :) sen de böyle diyorsan tamamdır giyicrm :)Benım gozumde butun bındallılar aynı..bende kuzenımınkını gıymıştım..bıde ona mı para vereceğdiiim..
Aaaaa buda güZel bence güzel bi kemer takarsın misss :)bak bende de babaanne modeli (bayağı eski)bi bindallı var, öylesine denemiştim yazın.
reklam gibi olmasın da bunun yanında seninki daha modern ve güzel,gör diye attım
http://i.hizliresim.com/EEZW38.jpg
arka sülfat canımAaaaa buda güZel bence güzel bi kemer takarsın misss :)
maşallah güzel olmuş canım bencede hiç almaya gerek yok ben aldım şimdi evde koycak yer bulamıyom ordan oraya sürükleniyoKızlarr merhaba,size bir şey sormak istiyorum burası yoğun diye yazdım buraya :)))) benim kuzenim bana bindallısını verdi zaten bi saat giyilio gerek yok alma diye giydim sizce nasıl olmuş alsammı bunu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?