Bindallı

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
Kızlarr merhaba,size bir şey sormak istiyorum burası yoğun diye yazdım buraya :)))) benim kuzenim bana bindallısını verdi zaten bi saat giyilio gerek yok alma diye giydim sizce nasıl olmuş alsammı bunu???

Eklentiler

• image.jpg
    280,5 KB · Görüntüleme: 301
Güzel bence zaten hepsi birbirine benziyor sanki mutluluklar. ..

Kızlarr merhaba,size bir şey sormak istiyorum burası yoğun diye yazdım buraya :)))) benim kuzenim bana bindallısını verdi zaten bi saat giyilio gerek yok alma diye giydim sizce nasıl olmuş alsammı bunu???

Almana hiç gerek yok , gayet iyi görünüyo bindallı...

Ayyy bir kedi gördüm sanki yok yok güzel olnuş

Aaaa çok sevindim bunu giyerim o zaman ben :) çok teşekkürler kızlar iyiki varsınızzz :)

Benım gozumde butun bındallılar aynı..bende kuzenımınkını gıymıştım..bıde ona mı para vereceğdiiim..

Çok güzel olmuş bence de giyin :)

Güzel bence zaten hepsi birbirine benziyor sanki mutluluklar. ..
Haha bencede benzio hepsi :)) ben bi garip oldum notmalde böyle şeylere değer veren biri değildim içimde nasıl bir şey varmış resmen bastırmışım ortaya çıktı :)

Benım gozumde butun bındallılar aynı..bende kuzenımınkını gıymıştım..bıde ona mı para vereceğdiiim..
Millan senin yorumlarına bayılıyorum ben :) sen de böyle diyorsan tamamdır giyicrm :)

bak bende de babaanne modeli (bayağı eski)bi bindallı var, öylesine denemiştim yazın.
reklam gibi olmasın da bunun yanında seninki daha modern ve güzel,gör diye attım

http://i.hizliresim.com/EEZW38.jpg

hepsi birbirinin aynısı zaten ne gerek varki para vermeye..he ben mesela kırmızı bir elbise almayı düşünürüm bindallı yerine en azından başka bir yerde de giyerim

maşallah güzel olmuş canım bencede hiç almaya gerek yok ben aldım şimdi evde koycak yer bulamıyom ordan oraya sürükleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…