benimde kapıda olcak ama yarım saatliğinede olsa bindallıdan vazgeçmem.hem abiye aldıracağım hemde bindallı.
bence sende giy canım. sonuçta abiyeyi bi şekilde herhangi bir nişan,düğün vs de giyebiliriz ama bindallıyı bir daha asla giyemezsin.ayrıca ne bileyim ben herkese çok yakıştırıyorum bindallıyı
bindallı alırsamda çok sade olmalı. çok kargaşa geliyo bana bu bindallı çok şataftlı gbii.. alamyı düşündügün bindallının resmi varsa gösteririmisin. bi model varmı kafanda
karşı tarafa hiç sormadımm haklısın :) ama onlar karışmazlar pekk bize bırakırlarr. kiralamayı bi araştırıyim benn.. gelinligim aldımm ama hiç aklıma gelmedi bindallıyı sormakk sorsam iyi olucak sanırımm.. giymesemGelinliğini aldın sanırım değil mi?
Bir arkadaşım gelinliğini diktiriyor bir gelinlikçiye, kına konusunda yeri ayarlamıştı falan konuşurken dedi ki "kına kıyafetimi gelinlikçi veriyor, kiralama ücreti de almayacak ama gelinliği teslim ederken onu da iade edeceğim"...
Bir diğer konuda ben geçende bir yere sordum kına kıyafetlerinin kirası o kadar büyük meblalar değil. Belki düşünebilirsin diye söylemek istedim...
Ayrıca, kına yakılırken giyiliyor sadece bindallı, o yüzden bende vazgeçmem sanırım bundan.
Sonuçta bir gelenek, dediğin gibi aşırı masraftan kaçınmak için veya istemediğin için olmasa da olur.
ama karşı taraf bu konuda ne düşünüyor onu da bilmen gerekir. belki onlar giymeni isterler, hani adet yerini bulsun diye...
Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.
Her ne olursa olsun, çok mutlu olun inşallah!
Sen gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davran, nasılsa gün senin günün olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?