Bindallı Arıyorum

plasticwoman

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
7.049
11.811
448
merhaba kızlar,

bindallı arıyorum bulamazsam eğer satın alcam ama en fazla 2 saat gıyecegım bı kıyafte o kadar para vermek istemiyorum

fiyat olara ne civari birsey düşünüyorsun ben de satmayi dusunuyorum murdum rengi.

bende tel kırma bindallı var . bedenlerimiz aynı istersen yarına foto çeker gösteririm.

bende tel kırma bindallı var . bedenlerimiz aynı istersen yarına foto çeker gösteririm.

Olur canım kolları kısa uzun ? birde gögüs kısmı nasıl dekolteli değil bindallılar gerçi de :) sorayım dedim :) netten varsa resim ordanda gösterebilirsin. Fiyat ne canım

Olur canım kolları kısa uzun ? birde gögüs kısmı nasıl dekolteli değil bindallılar gerçi de :) sorayım dedim :) netten varsa resim ordanda gösterebilirsin. Fiyat ne canım
buna benzer. elbisesi askılı ince... elbise önünde nakışlar var. üstüne tel kırma. kemeri var. fes kullanmadım ben.. örtü var basta. beğenirsen fiyatı konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…