binbir gece?

LolaBunny

yokumbenbaglantmıkestiler
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
1.163
1
356
İstanbul
Özür dilerim buldum, eski sezonda yer alıyormuş, site devamlı değişiyor napiyim kafam karıştı konuyu silerseniz sevinirim moderatörüm

Son düzenleme:
hepsi birbirinden aptal hareket ediyor ya birbirlerini dinlemeden konuşmadan sürekli dedikodu yapıp fikir yürüterek ve bu fikirlerin doğru olduğuna yüzde yüz hareket ederek.. :)

EVLıLıK HAZIRLIKLARI YAPAN BERGÜZAR KOREL VE HALıT ERGENÇ ÇıFTı, ÇEŞME’DE YAZLIK ARIYOR!...

11/3/2009 07:35

Binbir Gece'nin başrol oyuncularından Halit Ergenç'in, dizide "Şehrazat" adlı bir karakteri canlandıran rol arkadaşı Bergüzar Korel'le aşkları gerçeğe dönüşmüştü. Bu yazın sonunda evlenmeyi düşünen âşıklar, yaz tatilini Çesme'de geçirmek üzere planlara şimdiden başladı. Halit Ergenç'in arkadaşları ünlü aktörün, sevgilisi Bergüzar Korel'in favori tatil adresi olan ızmir'in Çeşme ilçesinde yazlık aradığını söyledi. Ergenç'in Çeşme'deki emlakçılara haber bırakıp, Dalyan kısmında ev aradığını kaydetti. Âşıkların iki haftada bir Çeşme'ye günü birlik gidip, yazlık baktıktan sonra geri döndükleri ifade edildi.
ALINTIDIR

ılk sezon çok hoşuma gidiyordu,soluksuz seyrediyordum ama artık sevmiyorum.
Çok saçmaladılar...........................

Valla ben izlemiyorum özetlerini görürken bile gıcık oluyorum neydi ne hale döndü ya tabi bu kadar uzatırlarsa olacağı buydu

bende biraktim izlemeyi benguzar a da o kelede uyuz oluyorum o uyuz bakislariyla bosatti adami ayartti resmen kazulet yazik oldu Halitin karisina nefret ediyorum boyle arsiz gurursuz 2.kadinlardan dizide de namus gurur timsali madem cok namusluydun kara gece falan yasamiycaktin sacma sapan bir dizi

bencede saçma sapan bir dizi oldu artık eşim bindirbir gece diyo kaydirigubbakcemile3

ilk başlarda bende izliyordum birinci sezon izledim sonradan çok saçma bir hal almaya başladı nasıl devam ediyor final yapmıyolar anlayamıyorum

bencede saçma sapan bir dizi oldu artık eşim bindirbir gece diyo kaydirigubbakcemile3

puhahaaa benümküdee ööle dio :roflol:
dün füsunla karsılastık ali kemalin karısı..cocuu annesi bide bi bayan.alışveriş merkezinde.konustuk.bizim kıza bayıldı..beraber dolastık alışveriş yaptık.ali denizde cok tatlı bi bebiş.waikikiye girdik.o bulamadı erkek reyonunda ben kız reyonunu talan edince sinir oldu erkekler için bişi yok die lülülülülülü yanlız coook güzel bi hatun.dupduru bi yüzü var.ses tonu süper..bi de incecik :dilcikar: :çok üzgünüm:

ay yasasin bitiyormus kizlar dizi 4bolum kalmis keldende karagece kadinindan da kurtuluyoruz kel hani asikti olup gidiyordu asktan bak buldu birini gununu gun ediyor erkek milleti iste askina sevdasina guvenilir mi buldu birini hergece otele goturuyor yazik ask bu kadar ucuz grip gibi 1haftanin sonunda iyilesmis oluyorsun

aman be bitti sukur kurtulduk sehrazat kazuleti inanmadi adama kok sokturdu kerem konustu suzum suzuum suzuldu bence evlilik yaklasinca poposu yemedi hadi simdi onuru kabul etti ama o arada onurda az ceviz kirmadi otel odalarinda asikti birde koca kitliginda sehrazatta masallah buldu da buldu bu kacinci gelinlik kardesim defileye cikan mankenlere nasip olmaz bu kadar gelinlik

90 hafta izlettiler...son ne oldu...gökten üç elma düştü... :roflol: tam bi masal olayı...uyuttular resmen 90 hafta.. :smiley-cool:

kimin eli kimin cebinde ..... olmaliydi bu dizinin adiya neyse
yarabbim bitti sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…