Binali Yıldırım oğlunun 'kumar' fotoğrafları için ilk kez konuştu

Gercekten milletin neden tepki gosterdigini anlamiyor musunuz yoksa anlamazdan mi geliyorsunuz?

Bence ikincisi.

Bu adam Bogazicinde kizli erkekli cimlere yayilanlari gördukten sonra ben burada yoldan cikarim demis ve okulu birakmis. Bunu kendi anlatip alttan altta ne mesaj verdigini hepimiz pekâlâ anladık.

Millet de diyor ki " E sayin bakan sen kizli erkekli oturmayi yoldan cikmak olarak görürken oğlunun kumar masasindaki fotograflarina ne diyeceksin? "

Anlamasi cok zor degil herhalde?

Kilicdaroglu'nun oglu olsaydi öyle bir anlarlardiki. Hatta sevincten ziplayip "baaaak hep akp'yi kiniyorsunuz ama asil cehape zihniyeti bu" derlerdi.

Hayir nasil daima magdur rolü oynamayi beceriyorlar anlamiyorum. Aile bakani "bir seferlik tecavüzden birsey olmaz" dedi ve magdur olup millet sokaklara döküldü. Bu ise milletin ahlakini sorgularken, oglu (milletten calinmis para ile) gidip kumar oynuyor ve beyefendi yine magdur oluyor.

Ve böyle bircok olay. Soma'da 300 kisi ölüyor ve Taner yildiz iki gün ayni sey giydigi icin magdur oluyor. Somada ailesini kaybeden kisi Yusuf yerkel tarafindan dövülüyor, üstüne yerkel magdurum diye dava aciyor.

Ve millet halen bunlara oy veriyor. Cidden aklim almiyor.

Millete kulp takmaya gelince en önde ipi göğüsleyip,kendileri ile ilgili olunca hep altında baska nedenler oluyor nedense,hep komplo oluyor.
Oğlunun özel hayatı kimseyi baglamaz evet ama böylesine ahlak bekçisi takılan bir adam hatta kızlı erkekli ortam var diye,ahlakı bozulur diye Boğaziçi Üniversitesine gitmeyen adam bir zahmet oğluna ahlak bekçiliği yapsın. Kumarın haremlik selamlik ortamlarda oynanmadığını söylememe gerek yok herhalde.

ya ne alaka Allah aşkına ne alaka.
Haber başlığı ile içerik yanlış mı eşleştirilmiş diye baktım da düpedüz doğru ama saçmalamış, martaval okumuş resmen. Fotomontaj deseymiş tek kelimeyle daha inandırıcı olurdu.
Sizler sütten çıkmış ak kaşık, çocuklarınız da aynı şekilde maşallah hiç birinin haramla, bilmem neyle alakası olmaz. Onları yapanlar AKP li olmayanlar.

Haberin saçmalığı kadar Bakanın açıklamaları da saçma. Beş parmağın beşi bir mi diyeceğine saçma sapan konuşmuş durmuş, iyi işler de yapan bir bakan kendisi saçma olmuş oğlunu savunması

Bana cok sacma geldi bu haber..
Sizin evladiniz kumar oynuyorsa sizin sucunuz nedir?
O zaman hirsizlari ve katilleri iceri atarken ana babalarini da iceri atalim..

Neyse aman evlerden irak..

Bu cümlelere teoride katılıyorum ama pratikte o kumarda harcanan para babasının cebine nerden girmiş ordan da bakmak gerek. Ulaştırma bakanlığı bolca ihale dağıtan bir bakanlık, ortada büyük ikramlar!!!! dönüyor. Rusvetiydi hediyesiydi hatirli abisiydi derken ortada buyuk miktarda kara para donuyor. Kumar da kara para aklama yollarindan biri. Bilal Erdoganin Italyaya goturdugu paraya nasil Italyan savci kara para suphesiyle yaklastiysa, tum AKPli bajankarin aile fertlerinin yurtdisina cikardiklari paralar da kara para olarak bakilmali,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…