• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bin derdim varda buda binbirinci :(

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Kızlarrrrrr :KK43:
Sorun dişim etimde oluşan Apse :KK43:
Kahrolası 2olik diş 6 aydır bana herşeyi zehir etti .
DR.da çektirmem gerektiğini aksi halde dişlerimin yamulacağını söyleyince hayattan hepten soğudum :mad: başıma kulağıma vuruyor ağrısı ilaçta kullanmak istemiyorum BIKTIM.
Bana önereceğiniz bişey varmı en azından şimdilik ağrısı dinsin .
Malum havalar soğuk çektiremem çektirirsem yine apse yapar :KK43:

O zaman neden inatla çektirmemekte direniyorsun ki çektir kurtul.

canım havalar soğuk olunca niye apse yapsın ki anlamadım yani.Ağzını açıp rüzgara karşı yürümeyeceksen şayet.

apse yapacağını nereden çıksardın ki o senin hüsnü kuruntun ben 2 tane 20lik dişimi çektirdim 2ay evvel,

bide biri ameliyatla alındı,o diş ağrısının yanında o acı hafif kalıyor

çektirirsen apse yapmaz.. çektirmezsen de sana çektirir.. korkuyorsun biliyorum da en fazla yarım saat sürecek bir sıkıntı için günlerini acı içinde geçirme.. geçmiş olsun..

Türk milleti olarak hep geçici çözüm.
Kuzum önce antibiyotik ile apse kurulur.
Sonra çekim.
Sonuç ertelenemez yani çekim;;(
SEVGİLER:;)

Bir acile gidip iğne vurdur olsun bitsin, sonra tedaviye yönel. Geçmiş olsun

Kardeşimin de vardı öyle sorunlu dişi, sürekli apse yapıyordu. Başka doktorlar kanal tedavisi yaptı dolgu yaptı saçma sapan şeyler. Ama çekilmesi gerekiyormuş ne olsa fayda etmiyormuş. Rontgen çektir anlaşılır durumu, çekilecek mi çekilmeyecek mi. Şimdi implant düşünüyor kardeşim, o zaman diş bozuklugu oluşmaz sanırım çunku aynı çektiği dişin yerini dolduracak. Sanrım bozukluk dediği dişlerin kaymasıyla oluşuyor tam bilmiyorum ama..

tedavi olmalısın. .kanal tedavisi disi kurtarir en azindan. arveles yut.ilac istemiyorsan karanfil cigne

Canım apse ağrısını ilaçtan başka bişey geçirmez ki?
Rakı bas mı diyek, ne diyek?
Eczaneye gidip diş apsesi için antibiyotik iste, 2-3 gün kullanınca iner, ağrı apsedense geçmiş olur.

16yasımda cıkmaya basladılar. 4ü birden ağzımda benimde .ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Diş hekimine gidin. Size durumunuza bağlı olarak antibiyotik verir, sonra da tedavinize başlar. Diş çekim ya da kurtarılabiliyorsa kanal tedavisi. Soğuk havayla alakasını da anlamadım. Sıcak havayı bahane etseniz neyse de.

Back