Bende aynı ürünü gördüm ilgimi çekti araştırırken sizin başlığı gördüm. Bende nutricook var çok memnun değilim çok da para vermiştim 800 civarı. Birde şansımı bunda deneyeyim diyorum sanırım ben alacağım
Nihayet cevap geldi çok teşekkür ederimBende aynı ürünü gördüm ilgimi çekti araştırırken sizin başlığı gördüm. Bende nutricook var çok memnun değilim çok da para vermiştim 800 civarı. Birde şansımı bunda deneyeyim diyorum sanırım ben alacağım
Cevabınız için teşekkürlertefalden memnunsanız alın. bimde satılıyor olması kalitesini etkilemez.
Tüh ! Belki bir ara tekrar gelir.Cevabınız için teşekkürler
Maalesef alamadım. Bir bim klasiği olmuş, 16 yaşında ki kızımı göndermiştim sabah 9 da
Almış ama bir yaşlı yurdum teyzesi elinden çekip almış ben 8den beri bekliyorum demiş ve koşarak kasaya gitmiş
İnşallah yakalarım, market başı 1 ürün getirdikleri için sıkıntı oluyor.Tüh ! Belki bir ara tekrar gelir.
Ben kullanıyorum iki yıldır , gayet memnunum. Keşke de Tefalin üst modellerini alsaydım iyiydi demedim henüz.İşimi görüyor.Lastiğini makineye atmayıp elde yıkarsanız uzun zaman kullanılır tahminim.
Güzel günlerde kullanın hepsini...Ben evlenmeden önce babam bana bim e gelen duduklulerden almış biri 12 lt biri de 5 lt . Evleneli 2 yıl oldu her ikisini de çok aktif kullandım ve her ikisinden de memnunum . büyük olanın markası hascevher , küçük olan netlon .