Bu Cuma baya bir bebek ürünü gelecek de kıyafetlerin kaliteleri hakkımda sordum birazda. Evet çantadan bende almayı düşünüyorum . Perşembe kapanışa doğru gideceğim genelde Perşembe akşamdan çıkarıyorlar
Bu Cuma baya bir bebek ürünü gelecek de kıyafetlerin kaliteleri hakkımda sordum birazda. Evet çantadan bende almayı düşünüyorum . Perşembe kapanışa doğru gideceğim genelde Perşembe akşamdan çıkarıyorlar
Şimdi bsktım da bence gayet güzel şeyler gelmiş marka takıntın yoksa alabilirsin mama sanalyesi benimkine benziyo ben memnunum ama kıyafetlere yakın dan bakmak lazım yine de
Şimdi bsktım da bence gayet güzel şeyler gelmiş marka takıntın yoksa alabilirsin mama sanalyesi benimkine benziyo ben memnunum ama kıyafetlere yakın dan bakmak lazım yine de
Siz diyince ben de baktım hoşuma gitti hem uygun. Ama sanırım 3 aylık hamilelikte mana sandalyesi almak abes olur ama her şeyin fiyatı katlanarak artarken ne bilim
Marka takıntım yok şükür de sadece yapılan maddeler çocuklarımın sağlığına uygun olsun yeter. Yoksa aynı şeye sırf markası için daha çok ücret ödemeye ne gerek var. Mama sandalyesi için etken sanırım da emzik vs kalitelidir işllh fiyatlar baya uygun
Ben bugun gittim reflu yatagi banyo malzemesi .5 li takım .çift taraflı battaniye, ana kucağı, bebek gecelik, yastık, biberon fırçası, bebek cantasi, mama kavanoz, çorap, ana kucağı falan baya aldım güzel geldi 2p haftaligim
Bu sabah ne bulduysam aldım ben de. Saat henüz 9.20 olmasına rağmen ürünlerin bir kısmı bitmişti anne bebek çantasıyla ana kucağını çok istemiştim kalmamış. Reflü yatağı, iki takım hastane çıkışı, iki zıbın, çorap, biberon, emzik, küvet seti aldım