• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim'deki ağda bandımı,yoksa diasa'daki ağda bandımı iyi?

Ben hiç kullanmadım ama bim deki agda bantlarını kullanan arkadaslarım çok memnun en kısa zamanda ben de denemek istiyorum

hmm kullananlar memnunsa kullanmakta yarar var.. ben bikini bölgesi için uygun mudur diye tereddüt ediyorum ama hiç bilgim yok :S

uzun bir süredir bimin blenior adlı ağda bantlarını kullanıyorum gayette memnunm bir tek koltuk altında memnun kalmadım bikini bölgeme hiç denemedim ama bacak kol bıyık içn kullanıyorum memnunm diğer markalar pahalı diye almıyordum bimden aldım ucuz diye memnunda kaldım içinden fazla da çıkıyor 36 tane 4 tane de temizleme mendili

kızlar ben bacaklarım ve koltuk altım için kullanıyorum çok memnunum ama veet kullanıyordum geçen gün marketten vi-vet marka aldım galeyana gelip mahvoldum kesinlikle bu markayı tavsiye etmiyorum ben yandım siz yanmayın ağdayı elle ısıtıp açmak mümkün değil ısınmıyor cözülmüyor bende su ısıtıcısının dışına koyup öyle ısıttım ki ancak açıldı neyse açmayı başardım bacağıma yapıştırdım bantı cektim bant elimde ağda bacağımda olduğu gibi allahım iki bacağımda ağda kldı banta tekrarda yapışmıyor temizleme mendiliyle mümkün değil çıkmıyor cok sıcak suyla bacaklarımı haşlamak suretiyle çıkardım. veet güzel ama şu vi-vet markasını kesinlikle almayın canınız yanmasın.

ağda bantlarından herkes aynı sonucu alamaz diye düşünüyorum ve bence kesinlikle diğerleri kadar iyi ve kalıcı temizlemiyor. onun yerine roll-on sir ağdalardan alıp kendin yapsan çok daha iyi olur. fazladan yapacağın tek şey onu ısıtıp bacaklarına sürmek

geçen gün eşim bimden ağda bantı almıştı bana görünce kafasına esmiş almış ben hiç memnun kalmadım
tüyleri tam almadığı gibi tek seferde atmak durumunda kalıyorsun geçen gün bir hevesle kolaylık diye başladım ağdaya baktım olmuyo çam sakızıyla bitirdim
ben memnun kalmadım ıı ıhh

ben BİM deki ağda bantlarından kullanıyorum en az 7sefer bikini bölgeme yetiyor :)) hiç tahrişte yapmadı . cildim cok
hassastır ve dokunmadı herhangi bi yan etkisi yok :) rahatlıkla kullanabilirsiniz ;)))

ben bimden sürekli alıyorum.bacaklarda sanırım pek etkili değil ablamda denemiştik tam almadı ama ben bıyık faul hep onunla alıyorum memnunum valla.haaaaa bide bikini bölgesini yapmıştım rahat kolay oldu çok acıyor ama temiz oluyordu fakat birkere hamamda dikattsizliğim yüzümden annem gördü kızdı hem kararmış hem sarkmış bir daha ağda yapma demişti artık yapmıyorum ama ağda ilede bebek cildi gibi oluyor ya:44:

ben de kullanmıştım bimdekini 36 adetiyle tüm tüylerimi aldım.ilk açtığında güzel alıo ama sonra atıyosun tek seferlik yani.ben o kadar memnun kalmadım.

geçen gün eşim bimden ağda bantı almıştı bana görünce kafasına esmiş almış ben hiç memnun kalmadım
tüyleri tam almadığı gibi tek seferde atmak durumunda kalıyorsun geçen gün bir hevesle kolaylık diye başladım ağdaya baktım olmuyo çam sakızıyla bitirdim
ben memnun kalmadım ıı ıhh

tüyleri ince olanlar için aslında ağda bantları
Blenior benim göbek tüylerimi aldı ama bacakta o kadar memnun kalmadım . zaten öyle bir beklentim yoktu.;)

ben diasanın kini koltuk altı ve bıyığımda kullandım canım bacaklarım yok ztn bikini bölgesinide kuaförde aldırıyorum zatn gayet memnun kaldım dianınkinden.ama ben gecen gün sir ağda aldım böyle makine gibi sürülenler var ya koltuk altlarımı kıpkırmızı yaptım iki gün kapatamadım ve kakardı simdi kabuk bağlar gibi oldu gecer mi kızlar iz kalır mı:(

Bimde dolaşırken baktım ucuz bende aldım.Yüz için çok iyiydi ama bacaklarımı almadı bile ki bacaklarımda kıl bile yoktu ince tüyler vardı.

Evet Bim'deki ağda bandı bacaklardaki tüyleri almıyo ama bıyıkları süper alıyor.
Bikini bölgeme ilk defa kullandım uzun süre çıkmadı ve azaldı..Memnun kaldım ben :49:

Back