bim er e cook once yapilan sikayet

muhat

kızım geliyorrrr :)
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6.356
981
37
Hanimlar miralim çok bozuk.
3 yol önce yaptigim şikayeti geri iptal etmiştim.hatta arayip iptali teyit ettirmistim. Bugün ayni kurum hakkında ayni benim yaptigim şekilde şikayet olduğunu ve müfettişin geldiğini duydum.eşimin cani çok sikildi.
3 yil önceki mesaj sizce gündeme gelebilir mi? Basina böyle bisey gelen var mi? Cook kötü oldum

Sizin yaptığınız şikayetten eşinize ne? Bimerle kurumla esiniz ne alaka

Bence de ne alaka?
Neyi şikayet etmiştiniz?

ben hiç anlamadım. neden çok üzüldü siz neden moralinizi bozdunuz?

Eşimin calistigi kurumu şikayet etmiştim çünkü.
Ast üst ilişkisi hakkindaydi

Eşimin calistigi kurumu şikayet etmiştim çünkü.
Ast üst ilişkisi hakkindaydi
hımm şimdi anladım. eski şikayet kayıtlarda vardır. ama iptal edildiği için önemi olmaz bence.

Eger kamu yarari zarari soz konusj ise sikayet iptali diye bsy olmazki o ihbar olur ve devami gelebilir ama bir ihtimal cogu devlet kurumu 3 yil onceki duzende degilki emin olmak cok zor

Neden böyle birşey yaptınız? Eşinizin iş yeri ile ilgili problemleri varsa kendisi çözebilirdi. Eşim çalıştığım yerle ilgili böyle birşey yapsın istemezdim asla.

Bimer dilekçelere 15 günde cevap vermek zorunda. Kimsenin dilekçesi 3 yıl atıl kalmaz. Senin dilekçenin dosyası çoktan kapanmıştır. Kaldı ki dilekçen müfettişte olsa bile şikayetçiyi ifşa etmez, rahat olun.

İçim rahatladı hanimlat teşekkürler.
Esim içine kapaniktir, cçok hakkimiz yenildi zamanında.ben de bi sinirle yazmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…