Kızlar geçen gün eve toplu alışveriş için çıktık Bim'e de uğradık. Tabi eşim yanimda olduğu için malesef tüm yumusaticilar koklayamadim gec bi saate girdik cunku marketeBende alel acele Pembe renkli standart 30 yikamalik yumuşaticiyi kaptim attim alisveris arabasina
Sonra eve gelip ertesi gün çamaşırları yıkattim aman allahım ne güzel bir kokudur öyle. tatlı soft temiz temiz çiçek kokusu. Temiz çamaşır kokusunun karşılığı kesinlikle. Ama gelingorun ki camasirlar kuruduktan sonra kokudan eser kalmadi.çamaşır kurutma makinesinda kurutuyorum bu arada.
Bu kadar girizgah yaptıktan sonra asıl soruma geleyim :) bide Bulut markasının 60 yikamalik kucuk şişede konsantre yumusaticilari var. Acaba bu beğendiğim standart yumuşatıcı ile konsantre pembe renkli olan aynı kokular mi? Yoksa ikisi çok farklı iki koku mubilenler cevap verirse çok sevinirim <3
[/QUOTE
Yumoş, abc, bim, vernel gibi bilinen birkaç markayi kullandim. Hepsinin kokusu ucup gidiyor. Konsantresi de kendisinin aynisidir sadece daha az miktarda eklemeniz yeterli olacaktir.
E ben bir sürü sey yazdim niye göstermedi bu simdi?
Yumoş, abc, bim, vernel gibi bilinen birkaç markayi kullandim. Hepsinin kokusu ucup gidiyor. Konsantresi de kendisinin aynisidir sadece daha az miktarda eklemeniz yeterli olacaktir.
bunu yazmis arkds cnm
Kokusu kalıcı olan sadece bingo. O bile uçuyor zamanla. Yumusaticilarin kaderi. Onun yerine giysi parfümü alabilirsiniz.
Uzun zamandır bulut yumuşatıcı kullanıyorum. Ben içine yarı yarıya su koyduğum hâlde ( konsantre değil, normal olanı) kokusu uzun süre kalıyor.
Siz kurutma makinesinde kuruttuğunuz için kokusu kalmıyor. Üstelik kurutma makinesi zaten yumuşacık yapıyor çamaşırları ayrıca yumuşatıcı koymanıza gerek yok.
Bingo Vernel Yumoş Dalin Abc el atmadigim yumuşatıcı kalmadı her markanın her çeşidini kullandım nerdeyseBulut Pembe'nin kokusu çok hoşuma gitti :)
Giysi parfümü/mendili/koku kesesi falan duydum Domol markasına ait çeşitleri var sanırım. Onlarada müsait bi zamanda el atmam lazım yumuşatıcı kokusu artık kesmiyo beni
Sırf bulut' un beyaz şişe de olan yumuşatıcısı için Bim' e gidiyorum, eşime de tembihliyorum beyaz şişe alacaksın diye.
Ne kadar kalıcıdır bilmiyorum çok dikkat etmedim açıkçası, ama çamaşırları makineden çıkarıp asmam da ki süre bile yeterli benim için, bazı kokular yoğun ama geniz yakıyor, bayıyor hiç sevmiyorum. Çiçeksi, pudramsı kokular tercihim..
Ben kullanıyorum konsantre olanı gerçekten hem harika kokuyo hemde kalıcı dolap, çekmece açtığın anda yumuşatıcı kokusu geliyo konsantre olanların hepsi güzelKızlar geçen gün eve toplu alışveriş için çıktık Bim'e de uğradık. Tabi eşim yanimda olduğu için malesef tüm yumusaticilar koklayamadim gec bi saate girdik cunku marketeBende alel acele Pembe renkli standart 30 yikamalik yumuşaticiyi kaptim attim alisveris arabasina
Sonra eve gelip ertesi gün çamaşırları yıkattim aman allahım ne güzel bir kokudur öyle. tatlı soft temiz temiz çiçek kokusu. Temiz çamaşır kokusunun karşılığı kesinlikle. Ama gelingorun ki camasirlar kuruduktan sonra kokudan eser kalmadi.çamaşır kurutma makinesinda kurutuyorum bu arada.
Bu kadar girizgah yaptıktan sonra asıl soruma geleyim :) bide Bulut markasının 60 yikamalik kucuk şişede konsantre yumusaticilari var. Konsanrelerin kokusu daha yogun oluyor. Acaba bu beğendiğim standart yumuşatıcı ile konsantre pembe renkli olan aynı kokular mi? Yoksa ikisi çok farklı iki koku mubilenler cevap verirse çok sevinirim <3