- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.093
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Merhaba facebook da bilsemli velilerin bir sayfası var size destek olacaklardır.BİLSEM li anneleri bana yardımcı olun...
Oraya yazdım ama aydınlatacak birileri çıkmadı ..Merhaba facebook da bilsemli velilerin bir sayfası var size destek olacaklardır.
Önemli olan ilk aşama o zaman, müzik konusunda zaten alt yapısı var ve yeteneği de var o konuda sıkıntı yaşamaz ama diğer aşamada belki küçük olduğu için stres yapabilir.Genel sınava herkes giriyor seçilen.
Orda belli bir puan var alması gereken onu geçerse müzik sınavına giriyor.
Bu konuda kurs veren yerler bile var sizin ilde var mı bir bakin derim.
Benim oğlumda 1.sinif öğretmenimiz yetenek bölümünden girmesi için seçmiş.Önemli olan ilk aşama o zaman, müzik konusunda zaten alt yapısı var ve yeteneği de var o konuda sıkıntı yaşamaz ama diğer aşamada belki küçük olduğu için stres yapabilir.
Kurs veren yer vardır belki büyükşehirdeyiz ama sorulara aşina olsun yeter, eksTra kursa gerek olduğunu düşünmüyorum,çalışarak kazanmasını değil gerçekten zekası buna uygun ise doğaçlama kazanmasını isterim.
Face deki gruptan bir bayan yazdı sistem değişmiş artık yetenek alanından girecek olanların sınavlarının iki aşamasıda o alandan olacakmış.Benim oğlumda 1.sinif öğretmenimiz yetenek bölümünden girmesi için seçmiş.
Çocuğum sınav deyince stres oldu biraz girmeyeceğim dedi.
Sınavın ne olduğunu bilmiyor ki panik oldu.
Bende araştırma yapıyorum bilsem hazırlık kitabı sipariş verdim.
Burada bekleyim yardımcı olanlar olacaktır.
Evet bende o şekilde düşünüyorum.Face deki gruptan bir bayan yazdı sistem değişmiş artık yetenek alanından girecek olanların sınavlarının iki aşamasıda o alandan olacakmış.
Müzikle ilgili Anadolu Üniversitesinin oluşturduğu örnek bir müzik algısı testide gönderdi onu evde yapmayı planlıyorum.
Sınav olarak bakmayıp kendini ve yeteneklerini sınayacağı bir ortam olarak bakalım bence olaya , sınav=stres demek. Kazanırlarsa amenna olmazsa da bu yeteneksiz değiller demek değil ben bu sınavı kazansın yada kazanmasın kızımı müzik alanında destekleyeceğim çünkü ben algısının bu alanda açık olduğunun zaten farkındayım.Bence sizde aynını yapın.
1. Kısım için demiştim aslında. Orda müzikle ilgili bir soru,durum yok çünkü.Önemli olan ilk aşama o zaman, müzik konusunda zaten alt yapısı var ve yeteneği de var o konuda sıkıntı yaşamaz ama diğer aşamada belki küçük olduğu için stres yapabilir.
Kurs veren yer vardır belki büyükşehirdeyiz ama sorulara aşina olsun yeter, eksTra kursa gerek olduğunu düşünmüyorum,çalışarak kazanmasını değil gerçekten zekası buna uygun ise doğaçlama kazanmasını isterim.
Sistem değişmiş her iki aşama da müzikle ilgili olacakmış .. İlki okulunda öğretmenleri tarafından yapılacak , geçerli puan alırsa 2. sınavda BİLSEM de piyano eşliğinde ses tekrarı şarkı söyleme gibi olacak imiş.. Genel zeka testine tabi olmayacaklar yetenek alanından girenler.1. Kısım için demiştim aslında. Orda müzikle ilgili bir soru,durum yok çünkü.
Merhaba sizin sınav tarihiniz belli oldu mu benim kızım da 1. Sınıf bazıları giriş kartını almış ama bize bir şey verilmedi henüzSistem değişmiş her iki aşama da müzikle ilgili olacakmış .. İlki okulunda öğretmenleri tarafından yapılacak , geçerli puan alırsa 2. sınavda BİLSEM de piyano eşliğinde ses tekrarı şarkı söyleme gibi olacak imiş.. Genel zeka testine tabi olmayacaklar yetenek alanından girenler.
23-24 Mart ta olacak tarihler herkeste farklı sınavlar başladı zaten. Giriş kartını okuldan imza karşılığı alacaksınız biz 1 hafta önce teslim aldık okulla irtibata geçin.Merhaba sizin sınav tarihiniz belli oldu mu benim kızım da 1. Sınıf bazıları giriş kartını almış ama bize bir şey verilmedi henüz
Teşekkür ederim hocaya sordum yarın verecek miş herkes geçen hafta teslim etmiş ben de o yüzden telaşlandım açıkçası23-24 Mart ta olacak tarihler herkeste farklı sınavlar başladı zaten. Giriş kartını okuldan imza karşılığı alacaksınız biz 1 hafta önce teslim aldık okulla irtibata geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?