bilmiyorum ne yapsammm

esmaanr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
13
0
1
28
Kızlar ben kurtaj oldum 47 gün önce kürtajdan bir ay sonra 3 gün kahverengi leke gördüm bu adet sayılıyor mu doktora adet olmadim dedim adet söktürücü verdi ama biz de o lekeden sonra korunmadik eğer o adet sayılıyosa belki gebelik oluşuyordr düşüncesiyle kullanamıyorum sizce adet olmuşmuyum ve ilaci kullanayimmi şimdiden saolun

3 gun sonra kahverengi leke gördün ya canım o gün daha sonra lekelenme oldumu birdaha Ilk günde kanaman varmiydi

Kurtajdan sonra bi hafta kanama gördüm bitti sadece o üç gün gördüm. Evet leke görmeden gittim doktor rahim kalınlaşmış yakında olursun dedi lekeden sonra da başka doktora gittim bisey demedi normalde pko vardi bende hamileligimden önce şimdi ikiside bişey yok dedi
Kistin oluşmuş olabilir mi muayeneye gittin mi

Kurtajdan sonra bi hafta kanama gördüm bitti sadece o üç gün gördüm. Evet leke görmeden gittim doktor rahim kalınlaşmış yakında olursun dedi lekeden sonra da başka doktora gittim bisey demedi normalde pko vardi bende hamileligimden önce şimdi ikiside bişey yok dedi
Adet gormussun bence adetten sayılır ben başlarda leke leke görmüştüm 41.gun regl oldum ama normal adet ti 6 gün sürdü 2 ay adetimde öyle oldu 3.de doktora gittim pco çıktı falan filan bu lanet internet insanı çok düşündürüyor çok takma kafana birdaha doktora git ilk gebelikmiydi

Adet gormussun bence adetten sayılır ben başlarda leke leke görmüştüm 41.gun regl oldum ama normal adet ti 6 gün sürdü 2 ay adetimde öyle oldu 3.de doktora gittim pco çıktı falan filan bu lanet internet insanı çok düşündürüyor çok takma kafana birdaha doktora git ilk gebelikmiydi
Ilk gebelikti evet ve pko olduğu için çok zor oldu anca olmuştu dediğin gibi internet insanın aklını çok karıştırıyo

Back