Esimle asla konusamam. Bütün huzurumuz biter.Zor bir durum. Konuşsan bir türlü konuşmasan bir türlüBu kadar zaman takip etmeye devam etmesi takıntı haline getirmiş olduğunun göstergesi. Eşinle paylaşsan acaba tepkisi ne olur? Yani onun bilgisi dahilinde konuşman zarar getirmez ama gizlice onu kaçırmaya çalışırken işler sarpa sarabilir sanki
Esinize soyleyin bence. Bu ne ya sapik gibi. Allah korusun kötü seyler de yapabilir. Ben bile korktum..
Koskoca adam olmuş hala sapıklık peşinde , işi gücü eşi yok mu bana adam manyak gibi geldi
Yapsaydi yapardi simdiye diyorum. Evlendim, cocugumu biliyor.
Ozaman dikkat et sen yine de. evet zararsız gibi duruyor ama fırsatını da kolluyor sanki. Yalnız kalmamaya çalış bence ama olur da eşin bir gün görürse bu defa da daha kötü olur sankiEsimle asla konusamam. Bütün huzurumuz biter.
Bence esine kesinlikle söyle. Eger sonradan ogrenirse asil o zaman huzurunuz kalmaz..
Dogru orasi, ama bunca yil ögrenmedi cok sükür. Ögrenirse cok kisitlar beni.
Diye cekiniyorumda. Yada nebilim Kalkar bisey yapar. Kestiremiyorum
Olacaklari
Eger biraz daha zaman geçtiğinde ogrenirse inan tam kisitlar. Sen simdi sanki yeni goruyormussun gibi soyle. Bi zahmet polise falan sikayet edersiniz rahatsiz etmez herhalde bir daha.. Mesela esin senden boyle bir seyi saklasaydi hosuna gider miydi??
Gitmez tabiki. Ama insan kendi yasayinca vede kadin, Anne olarak farkli
Oluyor. Hep carem olmustur sorunlarimada, böyle bir durum farkli.
Babamami desem dedim ama oda esime söyler hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?