Bilmiyorum napacağımı bilmiyorum , bi fikir lütfen

Gelmiyorşarsa,arayıp sormuyorlarsa sen de gitmezsin aramazsın sormazsın.Çocuğu olacak gitmesem soğukuğpu sokan ben olacağım v.s....... gibi düşünceler bile gereksiz.Eşine de dersin bana gelmeyene gitmem bu kadar.Bunun için öfkelenmeye çaresiz hissetmeye gerek yok.Kafanda büyütme.Hayatta kendi yuvamdan sağlığımdan daha önemli değil dışarıdakiler.İnsanlara hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız,yaptıkları hataları normalleştirmiş olursunuz.

katılıyorum neden bu kadar kasıyosunuz çok da ince düşünme kendini hasta edersin ben anladımki alttan aldıkça herkes tepene çıkıyo nerde nasıl durucağını bilmiyo onun için tepkini koy bana gelmeyene bende gitmem sen buyur git de yada içine sindirebilirsen oyna yani git bişey belli etme zaten onların kıskançlığı bariz belli dobra olmakta işe yaramıyo oynayacaksın yeri zamanı gelince sen onlara uğrarsan ilerde kazançlı sen olursun hem eşinle arana soğukluk sokmazsın hemde ellerine koz bırakmazsın eşinde zamanla anlar kimin ne mal olduğunu ama eşinede belirt insanlık bende kalsın diye gidiyorum deki daha sonra anlasın onların ne mal olduğunu zaten onlar eninde sonunda frikik verir merak etme kıskandıkları belli....

Bence sakin esinizi suclamayin, esinin ailesine gelirse ben olsaydım herseye ragmen giderdim. 3 günlük dunya birakin büyüklük sizde kalsin...

Doğum yaptığımda ve oğlum sünnet olduğunda eltim aramadı
ben de artık bayram da dahi aramıyorum
çünkü bu onu istiyor
yani derdi bizimle görüşmemek
bence kendini çek belki de onlarında istedikleri budur

Ben Yakın zamanda iki ameliyat oldum başka ilde , ev aldık bu süreçte , eşimin ailesi gelmedi ne geçmiş olsun a ne hayırlı olsun a , Kayın elti hiç ses yok zaten , Ben de bi kaç aydır kv gile gitmiyorum çok kırgınım ama hep eşim için adım artım alttan aldım bu defa da eşime içimde öfke beslemeye başladım hatta nefret derecesine geldim çünkü hep benden bekledi , onların taburlarını normalleştirmeye çalıştı , ben o insanlara ılımlı davrandıkça kendimden ve eşimden tiksinir oldum , sorum şu ameliyat sonrası Kayın la karşılaştık bi geçmiş olsun demedi , eşime söylediğimde aklına gelmemiştir diyo , 31 yaşında adam bu Bahsettiğim , kaynın çocuğu olacak bi kaç ay sonra aynı İldeyiz , gitsem içimde yine çok öfke birikir diye korkuyorum gitmesem araya soğukluk sokan ben mi olurum diye beynimi yiyorum ben de çocuk istiyorum olduğunda onlar duyarsız kalırsapk üzülürüm üzülüyorum aynı bu ameliyat olmam ve ev almama duyarsız kaldıkları gibi , onları silip atmak en Güzeli ama eşim yüzünden silemiyorım bu defa da yapıcılıklarım bana ağır geliyor , bunlarla boğuşmaktan ameliyat sonrası istirahat imi bike yapamadım Pazartesi ile başlıcam öyle yorgun bitkin öfkeli ve çaresizim ki .... Sizce nasıl yapayım çocuk doğduğunda ???
Karşı tarafın sanki öyle gidip gelmelere, inceliklere önem vermeyen tipler. Bu demekki, sende o an gelince diledigin gibi hareket edersin. Relaks ol canım...

Karşı tarafın sanki öyle gidip gelmelere, inceliklere önem vermeyen tipler. Bu demekki, sende o an gelince diledigin gibi hareket edersin. Relaks ol canım...
Aaaaa olur mu , kendilerine dair Ufacık bişeyi dağ gibi büyüten ve her konuda beklentileri tavan yapmış insanlar , yani şu dediklerimi ben yapsaydım olay nerelere varırdı ,çünkü eşim de hep suçlu modunda onlara karşı , ev aldık niye ses yok onlardan diyorum eşime taşındık ses yok aynı ildeyiz , davet bekliyorlardır diyor eşim , e yani artık delirtecekler , sürekli bi beklenti halindeler , ramazanda yemeğe çağıracağım olay olur , bi kb yı ararım bi kv yi tek tek Israrla davet ederim ama yok gelmezler , yalvarmam Gerek galiba , eşim de e biz götürelim yaptıklatıı der o kadar hazırlığı vs yi onlara taşırım , böyle saçma ilişki , yani sürekli suçlu ve hissetmemizi isterler ki eşim hep öylemalesef , benim de içinde dağ gibi bi öfke var artık, gerçekten tiksiniyorum ürperiyorum onlarla ilgili her şeyden , nasıl yapacam nasıl nasıl uykularım kaçıyor , eşimden de çok soğudum çok

Ben gitmem.
Gördüğüm kadar değer gösteririm.
Bana bu yüzden laf edecek kocaya da görgü, incelik ne bilmeyen insanlara
karşı çok ince olmak anlamsız o yüzden ben gitmeyeceğim sen gidebilirsin tabi derim.
Kavgaysa kavga, savaşsa savaş.
Zerre de kötü hissetmem.
Hatır diye kendimi yırtacak halim yok beş kuruş etmez insanlar için.:KK12:

Ben gitmem.
Gördüğüm kadar değer gösteririm.
Bana bu yüzden laf edecek kocaya da görgü, incelik ne bilmeyen insanlara
karşı çok ince olmak anlamsız o yüzden ben gitmeyeceğim sen gidebilirsin tabi derim.
Kavgaysa kavga, savaşsa savaş.
Zerre de kötü hissetmem.
Hatır diye kendimi yırtacak halim yok beş kuruş etmez insanlar için.:KK12:
Zaten gidersem de kendimle savaşıyorum sonradan eşimle , o an sadece olayı kurtarmak için gidiyorum ama psikolojimi mahvediyorum , bazen diyorum oynayayım bu insanları mı takıyorum ama sadece oynadığımı sanıyorum . Olan bana oluyor ., ama asıl sorun şu ki ben de görüşmeyi tamamen kessem eşim bunalıma girer çok takar takıyor da !!!!! Bu da delirtiyo beni. Iyice mutsuz ve durgun oluyoruz evde ;((((

X