- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
Gelmiyorşarsa,arayıp sormuyorlarsa sen de gitmezsin aramazsın sormazsın.Çocuğu olacak gitmesem soğukuğpu sokan ben olacağım v.s....... gibi düşünceler bile gereksiz.Eşine de dersin bana gelmeyene gitmem bu kadar.Bunun için öfkelenmeye çaresiz hissetmeye gerek yok.Kafanda büyütme.Hayatta kendi yuvamdan sağlığımdan daha önemli değil dışarıdakiler.İnsanlara hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız,yaptıkları hataları normalleştirmiş olursunuz.
katılıyorum neden bu kadar kasıyosunuz çok da ince düşünme kendini hasta edersin ben anladımki alttan aldıkça herkes tepene çıkıyo nerde nasıl durucağını bilmiyo onun için tepkini koy bana gelmeyene bende gitmem sen buyur git de yada içine sindirebilirsen oyna yani git bişey belli etme zaten onların kıskançlığı bariz belli dobra olmakta işe yaramıyo oynayacaksın yeri zamanı gelince sen onlara uğrarsan ilerde kazançlı sen olursun hem eşinle arana soğukluk sokmazsın hemde ellerine koz bırakmazsın eşinde zamanla anlar kimin ne mal olduğunu ama eşinede belirt insanlık bende kalsın diye gidiyorum deki daha sonra anlasın onların ne mal olduğunu zaten onlar eninde sonunda frikik verir merak etme kıskandıkları belli....