Su anda tamda senin durumundayim canim , annem ameliyat oldu 2 gun yaninda ben kaldim sonra evime getirdim baktim , eltim , kv de hepimiz ayni binada oturuyoruz hic biri ne aradi ne sordu, su an cildiracam sinirden hepsinden nefret ediyorum. Bu gun bana , yarin onlara diyorum.Ben Yakın zamanda iki ameliyat oldum başka ilde , ev aldık bu süreçte , eşimin ailesi gelmedi ne geçmiş olsun a ne hayırlı olsun a , Kayın elti hiç ses yok zaten , Ben de bi kaç aydır kv gile gitmiyorum çok kırgınım ama hep eşim için adım artım alttan aldım bu defa da eşime içimde öfke beslemeye başladım hatta nefret derecesine geldim çünkü hep benden bekledi , onların taburlarını normalleştirmeye çalıştı , ben o insanlara ılımlı davrandıkça kendimden ve eşimden tiksinir oldum , sorum şu ameliyat sonrası Kayın la karşılaştık bi geçmiş olsun demedi , eşime söylediğimde aklına gelmemiştir diyo , 31 yaşında adam bu Bahsettiğim , kaynın çocuğu olacak bi kaç ay sonra aynı İldeyiz , gitsem içimde yine çok öfke birikir diye korkuyorum gitmesem araya soğukluk sokan ben mi olurum diye beynimi yiyorum ben de çocuk istiyorum olduğunda onlar duyarsız kalırsapk üzülürüm üzülüyorum aynı bu ameliyat olmam ve ev almama duyarsız kaldıkları gibi , onları silip atmak en Güzeli ama eşim yüzünden silemiyorım bu defa da yapıcılıklarım bana ağır geliyor , bunlarla boğuşmaktan ameliyat sonrası istirahat imi bike yapamadım Pazartesi ile başlıcam öyle yorgun bitkin öfkeli ve çaresizim ki .... Sizce nasıl yapayım çocuk doğduğunda ???
Gelmiyorşarsa,arayıp sormuyorlarsa sen de gitmezsin aramazsın sormazsın.Çocuğu olacak gitmesem soğukuğpu sokan ben olacağım v.s....... gibi düşünceler bile gereksiz.Eşine de dersin bana gelmeyene gitmem bu kadar.Bunun için öfkelenmeye çaresiz hissetmeye gerek yok.Kafanda büyütme.Hayatta kendi yuvamdan sağlığımdan daha önemli değil dışarıdakiler.İnsanlara hiçbirşey olmamış gibi davranırsanız,yaptıkları hataları normalleştirmiş olursunuz.Ben Yakın zamanda iki ameliyat oldum başka ilde , ev aldık bu süreçte , eşimin ailesi gelmedi ne geçmiş olsun a ne hayırlı olsun a , Kayın elti hiç ses yok zaten , Ben de bi kaç aydır kv gile gitmiyorum çok kırgınım ama hep eşim için adım artım alttan aldım bu defa da eşime içimde öfke beslemeye başladım hatta nefret derecesine geldim çünkü hep benden bekledi , onların taburlarını normalleştirmeye çalıştı , ben o insanlara ılımlı davrandıkça kendimden ve eşimden tiksinir oldum , sorum şu ameliyat sonrası Kayın la karşılaştık bi geçmiş olsun demedi , eşime söylediğimde aklına gelmemiştir diyo , 31 yaşında adam bu Bahsettiğim , kaynın çocuğu olacak bi kaç ay sonra aynı İldeyiz , gitsem içimde yine çok öfke birikir diye korkuyorum gitmesem araya soğukluk sokan ben mi olurum diye beynimi yiyorum ben de çocuk istiyorum olduğunda onlar duyarsız kalırsapk üzülürüm üzülüyorum aynı bu ameliyat olmam ve ev almama duyarsız kaldıkları gibi , onları silip atmak en Güzeli ama eşim yüzünden silemiyorım bu defa da yapıcılıklarım bana ağır geliyor , bunlarla boğuşmaktan ameliyat sonrası istirahat imi bike yapamadım Pazartesi ile başlıcam öyle yorgun bitkin öfkeli ve çaresizim ki .... Sizce nasıl yapayım çocuk doğduğunda ???
Onlarin huyu bu diye kilif hazir zatende.kimsede gelinin huyu demiyo.aynen bende senin gibi zorunlu tutuluyorum.anliyorum icindeki kirginligi.ama sabretarkadasim sabrin sonu selamettir.offf offf birde bunlar bizim en yakinlarimiz.inan artik annee giderken bile yuregim hop hop biseymi derler tavirmi yaparlar diye.bi zaan sonra sikiyo artik bunlar insani.nevar sanki iyi gecinseler herkes mutlu olsa ama tek tarafli olmuyo malesefO kadar üzülüyorum ki , bazı arkadaşların dediğin gibi yatın birgün benim ameliyatım unutulacak ama onların başına Ufacık bişey gelse ortalık ayağa Kalkıyor , eşime de güvenemiyorum , yani benden bekler diye , beni suçlar diye , gidersem eğer sırf eşim için gidecem ana içimde çok ama çok öfke birikecek , sadece bi ameliyat oldum geçmiş oldun demediler sitemi değil benimkisi çok daha derin şeylerle birikmişliğin çaresizliği , çaresizim çünkü mecbur tutulmaktan artık öfkem hücrelerime kadar işlemiş durumda , eşime kızmamın sebebi ise bana her türlü baskıyı suçlamayı yaptı zamanında şimdi bu insanlar böyle davranınca huyları bu diyo , halbuki benden beklerler ken herşeyin bilincindeler , çok çaresiZşm , kararsızım
ah şu eşlerin aileleri canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran gitmezsen eşine gelmedi deyip seni kötüleyebilirler eşinle tartışırsın gitsen kendini kötü hissedersin büyüklük sende kalasın Rabbim büyük bende dış gebelik yaşadım düşük yaptım eşimin ailesi kaynanam geçmiş olsun diye telefon bile etmediler sürekli çocuk yapın diyen insanlar hiç oralı bile olmadılar buğün k.valdenin hastalandığını duydum boş ver deyip arayıp geçmiş olsun dedim utansınlar Allah a havale et onlarıBen Yakın zamanda iki ameliyat oldum başka ilde , ev aldık bu süreçte , eşimin ailesi gelmedi ne geçmiş olsun a ne hayırlı olsun a , Kayın elti hiç ses yok zaten , Ben de bi kaç aydır kv gile gitmiyorum çok kırgınım ama hep eşim için adım artım alttan aldım bu defa da eşime içimde öfke beslemeye başladım hatta nefret derecesine geldim çünkü hep benden bekledi , onların taburlarını normalleştirmeye çalıştı , ben o insanlara ılımlı davrandıkça kendimden ve eşimden tiksinir oldum , sorum şu ameliyat sonrası Kayın la karşılaştık bi geçmiş olsun demedi , eşime söylediğimde aklına gelmemiştir diyo , 31 yaşında adam bu Bahsettiğim , kaynın çocuğu olacak bi kaç ay sonra aynı İldeyiz , gitsem içimde yine çok öfke birikir diye korkuyorum gitmesem araya soğukluk sokan ben mi olurum diye beynimi yiyorum ben de çocuk istiyorum olduğunda onlar duyarsız kalırsapk üzülürüm üzülüyorum aynı bu ameliyat olmam ve ev almama duyarsız kaldıkları gibi , onları silip atmak en Güzeli ama eşim yüzünden silemiyorım bu defa da yapıcılıklarım bana ağır geliyor , bunlarla boğuşmaktan ameliyat sonrası istirahat imi bike yapamadım Pazartesi ile başlıcam öyle yorgun bitkin öfkeli ve çaresizim ki .... Sizce nasıl yapayım çocuk doğduğunda ???