bilmiyorum diyor

Esim zaman zaman cok tuhaf oluyor. Son zamanlarda yine oyle ne yapacagimi bilemiyorum ya.. Cani sikyapmcok keyifsiz oluyor soruyorum her zamanki gibi bilmiyorum diyor. Canini sikan bildigim seyler var ama bilmiyorum dedigi seyi dusunmekten kahroldum. Bana neden soguk .. Soguk olupta ister istemez uzerime alinip neden bize uzaksin dedigim zaman ben ne yapiyoryorum diyor. Bugun evham yapmamdan cok mumkun rahatsizsin dedim evet dedi. Ben yakin olmayi isten eve gecikecegi zaman haber vermesini cocuguyla daha sabirli ilgilenmesini hatta hala ask isterken belki sacma ama onun boyle uzak olusu iletisim kuramamamiz kac gundur bu halde olmamiz ve ... Off.. Allahim bana sabir ver diyorum. Kendimi sorgulayip duruyorum. Benim ona olan kirginliklarim aklima geliyor dusundukce kotu oluyorum. Resmen kordugum olduk. Cok severekevlendik kisa bir sure onceye kadar seni seviyorum dedik. Ben onceden de boyleydim diyor ama ben dayanamiyorym. Bilinmeyen tehlikeli dedim sana hep oyle geldi zaten dedi. Oyle degil mi arkadsslar. İnsan sikintisinin sebebini bilmez mi gercekten. Bilmedigime inanmiyorsundiyor isin icinden cikiyor. Gercekten bilmiyor olabilir mi. Ama basit bir sikinti degil ?????
Canim is hayati ailesel sebep yada maddi konular canını sıkıyor ama sana solemiyo olabilir.birde rahat yasamayi seviyirsa istediğini yapamiyorsa of pif yapmasi

Depresyonda olabilir canim . Agir depresyon belirtileri var sanki . Bi doktora gitseniz iyi olur . Uzuldum senin ve esinin adina . Ben de depresyon atlattim gercekten dayanmasi zor duygular yasiyo insan . İlac kullanmak belki faydali olabilir ya da psikolojik destek almak.

Belki iş yerinde sorun yaşıyor ve sen en yakınında olduğun için sana nazı geçtigi için öfkesini senden çıkarıyor. Hiç umursamasan üstüne varmasan birşey olmamış gibi davransan belki kendiliğinden açılabilir canım. Allah yardımcın olsun, sabır versin

X