Bilmiyorsanız yazmayın, yazmayın, yazmayın!!!

Velayet anneye verildiyse baba kacirirsa bu suç olur. Peşine düşerler. Şuanda velayet yok kanuna aykırı da birsey yok . Hiçbişey yapamaz şu durumda.
Evet suç olur ama peşine düşerler mi orası muamma. Çok çocuk var öyle annesinden koparılmış. Babasının adresi bilinmiyor veya babası kendi akrabalarına bıraktı diye çocuğu bulamayan anne. Daha geçen yil Müge anlıya çıkmıştı kadının kocası ölmüş, kocasının ailesi kadının 1 aylik emen bebeğine el koymuşlardı. Polisle kapılarına defalarca gittikleri halde bebeği komşularına kaçırdıkları için almamışlardi. İs ancak Müge anlıya çıkınca bir şekilde hallolmustu. Eee daha gecen ay kadının 2 tane gül gibi yavrusunu şizofren baba kaçırıyor. Adresi bilinmediği için bir türlü çocukları polis gidip alamıyor sonra baba çocukları vurdu Antalya da. Adresi de bilinmiyor değil hani, adam arandığı için adamın annesi ev tutmuş bunları koymuş içine. Yani çocuğu kaçıran babası olduğu için öyle gerçek bir çocuk kaçırma vakası gibi ele alınmıyor.

Konu sahibinin moralini bozmayalım ama boşandikta sonra da konu sahibi çocuğu babaya göstermekte direnmeli ya da kocasının ve ailesinin tehditlerini bir şekilde ispatlayip babasına görüş izni verilmesini engellemeli.

sen tutup kendı elınle vermıssın burdakı kadınların sucu ne ...

gecmıs olsun ınsallah sorun cozulur

Tamm verdiniz çocuğu, polis neden birşey yapmıyor isteğinizle vermiş olabilirsiniz ama baba kaçırdı ve size göstermiyor , nasıl bir adalet bu biz bişey yapamayız ne demek yahu? Siz bişey yapmadığınız için kadınların durumu içler acısı

Ee yavrum ememiyo şimdi.. göstermiyo mu çocuğu.. ara eşini emziricem sütüm akıyo.. bebeğimin rızkını elininden alıyorsun de.. şu an bi yandan 1.5 yaşında oğlumu sallıyorum bi yandan ağlıyorum..bence hemen yalandan eve dönün bikaç gün sonra geri davayı açarsın.. inada bindirip kaçırmasın..

Evine git hemen yavrunun yanına, en uygun zamanda tekrar çocuğunu al hemen davanı aç, gittinizmi evinize nerdesiniz şimdi

Esinle konusup bir sinirle anneme geldim arrik bu kuslugu uzatmayalim cocugumu da cok ozledim deyip eve don. Sonra da evini bile terketmeden bosanma davasini ac gitsin. Bu da ders olsun cocugunu yanindan ayirma

Geçen seneydi galiba Gangsta, adamın biri benzer şekilde çocuğu kullanarak ve barışmak istediğini söyleyerek kadını eve çağırıp önce çocuğu, sonra kadını, en son da kendini vurdu.

Konu sahipleri bazen bire bin katıp anlatıyolar, bazen başlarına gelenin binde birini bile anlatmıyolar.

Ki son zamanlarda da iyice tırmandı bu eşine zarar vermekle de yetinmeyip çocuklarına zarar veren psikopat koca haberleri. Yani eskiden "çocuklarının gözü önünde eşini bıçakladı" olan manşetler düzeleceğine, "önce çocuklarını sonra eşini bıçakladı"ya evrildi.

O yüzden ben olsam en kötü senaryoyu hesaba katar, o eve hayatta kendi başıma dönmezdim.

Belki eşiyle konuşup aile büyükleriyle beraber gidilebilir. Yani çocuğu sağlama almadan boşanma davası açamıyor madem, adamın ailesinden aklı başında, adamın da lafını dinlediği bi büyük çağırılır, konu sahibesi de kendi ailesinden birini alır yanına. "Bu iş böyle çözülmez oğlum, el kadar bebek annesinden ayrılmaz. Ver çocuğu karına, gitsin annesinin evinde kafa dinlesin az biraz" denilir adam yumuşatılır. Sonra da usulünce boşanma davası çakılır, arada çocuk da güvenli bölgeye çekilmiş olur.

Diğer türlü çok riskli görünüyo bana. Astoria nın dediği gibi belki anne olmadığımdan öncelik konu sahibesini korumak olarak bakıyorum olaya. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…