Bilmiyorsanız yazmayın, yazmayın, yazmayın!!!

Polis yerine çilingir cagirsaymissiniz keşke. Bizim apartmanda bir kadın öyle yapmıştı.
Adalet bu kadarmış doğrusu.

Ben kanunu yada polisi savunmuyorum.
Ama konu sahibi dediginiz gibi yapmamis adam ozledim demis o da al sev demis kendi eliyle.Polise basta tehtid ediliyorum vs diye sikayet etseydi cocugu kendi eliyle bile verse kacirdi der alirdi.

Çıkmasına izin verip vermesini geçtim telefonunu elinden alır, döver, Allah korusun en kötüsü canına bir şey olur. Konu sahibi "yapmaz, etmez" diyor da "Çocuğunu kaçırır" deseydik başta ona da yapmaz, etmez derdi eminim.

Eve geri dönerseniz bir daha çıkamazsınız biliyorsunuz dimi çocuğu alıp giden adam sizi de eve kitler bunu da az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten.
İnsanları suçlamayı bırakın ayrılık aşamasına geldiğiniz adama çocuk vermemeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyordu zaten.

+1
Kapıyı kilitlese camdan bağırır, telefonu alsa alt kata tepinir yine çıkarırsınız kendinizi dışarı.

öncelik evladınızı almak.
Sonra başınızın çaresine bakarsınız

Boşan boşanma davası aç 1 aya boşanırsınız 1 ayda dayan zor ama dayan asla vermezler çocuğu 2 yaşında bide
1 ayda boşanmak zor olur anlaşmalı olmazsa eğer eşi ben boşanmak istemiyorum vs dese dava uzar ve çekişmeliye döner 3 sene bile sürebilir,ama boşanma davası açıp geçici velayeti alabilir.

numara yap diyorsunuz da siz olsaniz kanarmisiniz ? bayan degil karsidaki erkek...biz iki lafla hemen yumusarizda onlar yumusamaz ...dusunun konu sahibi bir daha bu olay olsa cocugu verir mi

O telefon işleri planlanır hep Astoria, dandik bir ikinci telefonu-hattı bile çaktırmadan sokabilir ıvır zıvırının içinde. İnce düşünür ayarlanırsa, her şartta çıkar oradan. Ama sorun şu ki çıkana kadar eziyet görür mü, adam ne yapar ne olur işte orası muamma. Adama sarılsa öpse, balımsın canımsın dese, erkekliğine övgülerle geyşa havasına girse oradan yırtabilir mi o da bir bilinmez... Risk işte.

Bu Risk alınır bazen, alsın diye demiyorum da; ben alırdım sanırım evlat oldu mu... Oyh ya zor, Allah kolaylık versin, düşününce bile içim sıkıldı, yaşamak ne zor... Umarım çocuğu kendi eliyle getirir hiç böyle olaylara girmeden.

Onu aklına getirmiş olsa zaten al götür demezdi ki. Vicdanı olsa emen çocuğu anasından ayırmaz.

Bir gece emmese uyumaz çocuk, ağlamalarını göre göre hala getirmiyor vicdansız merhametsiz herif.

Eşine göre davranacak artık. Bilmiyorum ben şu durumda olsam pes ettim kılığında girermiydim herşeyi göze alıp, galiba girerdim

Hayır çocugumu çok seviyor ben eve döneyim diye yapıyor

Çocuğunuzu -ki çocuk bile değil daha iki yaşında bebek bildiğin- kullanarak sizi bi şeyler yapmaya zorlayan bi insanla aranızda kurtarılabilecek bi bağ kaldığına inanıyor musunuz gerçekten konu sahibesi? Adam o el kadar çocuğun neye ihtiyacı var onu düsünmekten aciz, evladını tehdit unsuruna dönüstürecek kadar utanmaz zira.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama buradaki insanlar aile hukuku alanında uzman değiller elbette. Bilgileri, görgüleri dahilinde yardımcı olmaya çalışıyor da olabilirler, tamamen kötü niyetle dalga geçiyor da olabilirler, iyiniyetle ama hırsla sonunu düşünmeden de yazıyo olabilirler.

Bunları süzgeçten geçirip ne yapacağına karar verecek olan konu sahibeleridir. Sadece sizin için değil, ben dahil buradaki îyelerin fikirlerine başvuran herkes için geçerli bu durum.

Ki çocuk başta sizdeymiş anladıgım kadarıyla. Siz yersiz bi iyiniyetle "babasıdır sonuçta" deyip vermişsiniz çocuğu geri getireceğine inanarak. Vicdan yoksunu eşiniz ise güveninize ihanet etmiş getirmemiş.

Bundan sonra yerinizde olsam annemi ya da buradaki üyeleri değil alanında yetkin bi avukatı dinlerdim zira evladınız ve geleceğiniz söz konusu.

Daha fazla bi şey yazmaya da çekiniyorum açıkçası, zira burada hukuki süreç anlatılsa aile mahkemesi hakiminin kanaatinin ne yönde olacağını bilemeyiz.

Ah ah
Uzmek istemem konu sahibi sizi ama
2 yasindaki cocugu tek basina nasil verirsiniz? Size bunu soyleyen olmadi mi? Benzer durumda bir akrabam var,cocuk belli bir yasa gelene kadar annesi nezaretinde babasiyla gorusmeli. Aksini doktorlar bile onermiyor,pedagoglar da ayni fikirde

Siz ikiniz de annesiniz işte anne olunca canım ne kadar yanarsa yansın yavrum orada diye düşünüyor insan demek ki. Ben anne olmadığımdan belki daha soğukkanlı düşünüyor olabilirim. Girerse de bari her şeyini planlayıp girsin adam eve kitlerse ne yaparım, çocuğu nasıl nereye kaçırırım gibi.

Siz bosanmamissiniz ki. Dava bile acilmamis. Bosanma davasinda mahkeme o yastaki cocugu anneye verir. Gecici velayet de uzun surmuyor. Ancak velayet size verilse de babanin gorus gunleri var. Gorus gunlerinde sizin nezaretinizde gorebilir ancak 6 yasindan sonra baba yatili alabiliyor cocugu.
Sizin durumunuza gelince bosanmadiginiz ve bir dava da acmadiginiz icin baba icin birsey yapilamaz. Kaldi ki siz kendiniz vermissiniz. Emen bir cocugu gormek istiyorsa sizin nezaretinizde gormeliydi. O kadar uzun sure verilmez cocuk.
Donecekseniz donun ama onun bunun lafina sozlerine bakmadan bir avukatla gorusup haklarinizi iyice ogrenip ona gore karar verin. Yanlis birsey yapmayin. Hatta sizin yerinizde olsam donmeden once bir avukata danisirdim.

Yokuspokus ın dediği gibi gizlice telefon girdirecek eve eğer girerse herşeyi planlamalı.

Böyle şeylerde daha soğukkanlı olması gerekiyor aslında kararlılığını göstermek adına ama.
İşte o ‘ama’ insanın dengesini bozuyor.

Ya eve gelirsin yada cocugu mahkemeye kadar göremezsin diyor

Anneniz sizin bosanmanizi istemiyor tek sey bu anneniz nerden biliyor bu kadar şeyi siz neden inanıyorsunuz her bosanma davasi açan çocuğunu göremiyor mu geçici velayet verilene kadar.
Benim annem bilmez bunlari anneniz iyi hukuk biliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…