- 27 Şubat 2012
- 14.607
- 24.948
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Siz işinize nasıl gelirse öyle anlarsınız zaten. Sayfa sayfa yazı yazdım o kadar yazıdan bunu mu çıkardınız. Ben eger simdi bosanmadigini davası açarsam geçici velayet davası da açabiliyor ama uzun sürüyor diyorum. Eger simdi eve gidersem en azından cocugumu hemen alırım gelirim annemin evine açarım bosanmadigini davasını diyorum. Okuyun ya okuyun biraz
Daha evlisiniz nereye polis girsin evladını alsın adamdan kim böyle bir akıl verebilir aklını çalıştır bir kez boşanma Yok daha çocuk babasının yanında kim alabilir elinden bir yasal gerekçe olmadan anne ne derse desin karı koca çatışması an yapıyor dese çeker gider polis bu adli bir mesele sonuçta adli mercilere başvurulur dava açılır geçici velayet ile çocuk belli dönemlerde karşı tarafa gösterilir ha gösterilmedi mi o zaman şikayet dilekçesi ile tekrar ihbar edilir vs hepsi bir süreç ister bunların o süreçte kadının derdi ben evladımsız nasıl ederim sütüm kesilir evladım ne olur hali diye çırpınıyor konu sahibi siz de me denildi bilemem ama herkesin her dediğini neden gaza gelip yapıyorsun bu işler tehlikeli ve bir avukat yardımı almadan kalkışmaman gereken işler kimseyi suçlama herkes ahkam keser burda istediği zaman bunu biliyor olman lazımOlmuyor işte olsa ben yaparım. Ama polis hiçbirsey yapamıyor.
aynen kilitler mesela kapıları. Kesinlikle yapar bunuSen o eve gidersen cocugunu alip gitme diye o insan musveddesi baska deyler yapar.
Kimse o kadar salak degil.
yalnız bu anlattığınız bilip bilmeme değil de yorum Yani, boşan vs. Adı üzerinde yorum, kişiselAllah sabır versin. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza. Daha önceki konunuzu bilmiyorum okumadım ama forumda insanların bazen yanlış yönlendirmelerine rastlıyorum. Örneğin birisi "eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiyor" diye konu açıyor. Hemen başlıyor insanlar "boşan, ben olsam boşanırdım sevmiyormuş seni" vb gaz vermelere. Ben bunu yanlış buluyorum. Bilmiyorsanız cevap vermeyin demenize katılıyorum
Astoriacım konu sahibi boşanma aşamasında bile değil ki. Hukuk nezdinde hala sıradan evliler. Hiç bir adım yok şuan yapılabilecek hiç birşey yok haklılar.Boşanma aşamasında bir şey yapamazlar doğrudur çünkü hala evlisiniz yani ortada bir velayet davası falan da yok. Hani boşanmış olunsa, deseler ki velayet annededir haa o zaman polis nezaretinde gidip alabilirdin çocuğunu ama şu an ne yapılabilir bilmiyorum. Direkt kaçırılma şikayetinde bulunsan polise verdim getirmedi değil de kaçırdı diye, o zaman belki bir yaptırımı olur.
Bosan demek fikirdir.Allah sabır versin. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza. Daha önceki konunuzu bilmiyorum okumadım ama forumda insanların bazen yanlış yönlendirmelerine rastlıyorum. Örneğin birisi "eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiyor" diye konu açıyor. Hemen başlıyor insanlar "boşan, ben olsam boşanırdım sevmiyormuş seni" vb gaz vermelere. Ben bunu yanlış buluyorum. Bilmiyorsanız cevap vermeyin demenize katılıyorum
Kişisel ilişki tesisi ni ilk defa duyuyorum arastırman.Medeni Kanunun Birlikte Yaşamaya Ara verilmesi başlıklı 197.maddesi son fıkrasında;'Eşlerin ergin olmayan çocukları varsa hâkim, ana ve baba ile çocuklar arasındaki ilişkileri düzenleyen hükümlere göre gereken önlemleri alır.'denilmektedir. Bu hükme istinaden boşanma davası açmadan kişisel ilişki tesisi kurulmasını talep edebilirsiniz
Hayır çocugumu çok seviyor ben eve döneyim diye yapıyorKonu sahibi arkadasim nasıl bir adam eşiniz çocuğuna zarar verebilir mi? Bu tarz korkuların varmı yoksa senin eve dönmen içinmi yapior? İki yaşındaki bir yawru ya kıyamam Rabbim dayanma gücü versin.
yani ama yorum yapmamızı kişisel fikrimizi söylememizi istşyor konu sahipleri :)Evet yorum. Ben yönlendirmeden bahsediyorum zaten, daha az önce okudum böyle bir yorumu. Boşan, ayrıl gibi yorumlarda bulunurken çok ama çok dikkatli davranmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Yapıyorum zaten yapmadığımı mı düşünüyorsunuz. Benim canımdan can gidiyor oturuyormuyum ben sanıyorsunuz hergün bir yerdeyimYa kusura bakmayın da burda milletle laf dalaşına gireceğinize yolunuuz bir çizsenize. Burda yaptığınız tepkiyi atarı rica ediyorum annenize eşinize yapın. Sert durun. Bir avukata gidin.
Her işte bende onu diyorum. Dinsizin dilinden imansız gelirmişSende dönüyormuş gibi yap madem adam ise gidince al çocuğu son baba evine. Tekrar şans vermek zorunda bile değilsin. Oyuna oyunla karşılık ver. Eski konularını bilmiyorum ama huylu huyundan vazgeçmez bence. Şans verme.
Bit gün evime giremedim polise gittim eşim evin kilidini değiştirmiş evime giremiyorum diye bana da bişey yapamayacakları bu istersem kasın aıgunma evine gidebileceğini söylemişlerdi kavga etmiştim eviö dururken niye gidiyim diyeKadınlar bana çocuk annede kalır eger etmiyorsa dediler. Ki o zaman ara saydım bile polis hiçbirsey yapamazdı
Bosan demek fikirdir.
Ustelik konu sahibine yanlis bilgi verilmemis.Insanlarin kendi akil mantik suzgeci vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?