- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Cahilsin anne diyeceksiniz. Şu an ne yapıyorsunuz peki ağlamak dışında? Asıl şimdi asılacaksınız çocuğunuzu almak için her yola başvuracaksınız. Madem annesiniz tuttuğunuzu koparacaksınız. Annenizi dinlemeyin derim ben. Onlar her zmaan doğruyu düşünmezler.Eger açarsam çok uzun sürer miş ve o zamana kadar cogu mu göremem demek bu.. Ama annem diyor ki eve git baktın degişiyor en azından ben mücadele ettim dersin dedi. Bide bu seferki de cahil degiliz artık çocugu vermeyiz direk bosanmadigini davasını açarız diyor.
Dövemez bundan eminim. Çünkü oda korkuyor korktuğu için çocugumuz kullanıyor. Abla o senin dediğin gibi yaparsam eger ben oglumu uzun bir müddet göremem. O eve giderim baktım olmuyor oglumu alır gelirim anneme bu sefer de vermem oglumu. Ona ben cektiriririm benim çektirdiklerimi. Sonra açarım davayı bosarım.Sen ne yap biliyor musun, anneni falan dinleme. Eşin bilerek yapıyor eve dönmek zorunda kal çocuk için diye. Babaannesiyle falandır o çocuk. Aç boşanma davanı, para pul durumun nasıl bilmiyorum ama vardır inşallah kenarda biraz. Git boşanma davanı aç ablacım, avukatınla da konuş eşim böyle böyle yaptı diye eminim vardır bir hal çaresi. Avukatlar ipten alıyor adamı, senin iş mi halledilemeyecek? Geri adım atma derim, geri dönsen belki adam dövecek, zarar verecek sana. Anneni dinleme, o kadar saçmalıyor ki. Şu hale gelme sebebin sırf anneni dinlemenden.
Burada yazilanlara mi göre hareket ediyorsunuz. Bu adam sizi çocuğunuzla zaten tehdit etmiş mi etmiş. Eee bile bile lades demişsiniz. Buradaki kadınlar mi verdi çocuğu babaya. Dava olur velayet sana verilirde çocuğu alırsa gostermezse babası o zaman polis devreye girer ve alır çocuğu. Burada da ondan bahsedilmistir size.
Olmuyor işte olsa ben yaparım. Ama polis hiçbirsey yapamıyor.icim acidi halinize , hele bebegi dusundukce ona daha da cok acidim
ama sizin akliniz basinda degil , belli ki cevrenizde anneniz de dahil akli basinda kimse yok
cocugunuz nerde su anda? babanizla vs gidin alin cocugu , orxa vermeerse kapida polisi arayin cocugumu kacirdilar deyin
once cocugu verip sonra karakola gitmissiniz , polis ne yapsin size orda?
oyy oyy insallah kavusursun yavruna biran once
Dövemez bundan eminim. Çünkü oda korkuyor korktuğu için çocugumuz kullanıyor. Abla o senin dediğin gibi yaparsam eger ben oglumu uzun bir müddet göremem. O eve giderim baktım olmuyor oglumu alır gelirim anneme bu sefer de vermem oglumu. Ona ben cektiriririm benim çektirdiklerimi. Sonra açarım davayı bosarım.
Saf misin ne okuyorsun ne anliyorsun Allah askina.Dövemez bundan eminim. Çünkü oda korkuyor korktuğu için çocugumuz kullanıyor. Abla o senin dediğin gibi yaparsam eger ben oglumu uzun bir müddet göremem. O eve giderim baktım olmuyor oglumu alır gelirim anneme bu sefer de vermem oglumu. Ona ben cektiriririm benim çektirdiklerimi. Sonra açarım davayı bosarım.
yavrucum birak polisiOlmuyor işte olsa ben yaparım. Ama polis hiçbirsey yapamıyor.
Gittim gitmez miyim bugun gittim hemde. Gider gitmez kayın babam ve esim geldi annemle gitmiştim vermediler oglumu ya vermedileryavrucum birak polisi
yok mu senin bi aile buyugun ? baban ? amcan? dayin?
al yanina git evlerine
gittin mi eve? nasil istedin cocugu?
su anda nerdesin?
Hayır o zaman bile polis eve girip alamıyor çocuğu diyebiliyorum. Ya da sadece babanın evine girebiliyorlar o zamanda adam alıp annesine bıraksa çocuğu bulamadıkları için gerisin geriye dönüyorlar.
Siz işinize nasıl gelirse öyle anlarsınız zaten. Sayfa sayfa yazı yazdım o kadar yazıdan bunu mu çıkardınız. Ben eger simdi bosanmadigini davası açarsam geçici velayet davası da açabiliyor ama uzun sürüyor diyorum. Eger simdi eve gidersem en azından cocugumu hemen alırım gelirim annemin evine açarım bosanmadigini davasını diyorum. Okuyun ya okuyun birazTamam eşinizle barışacaksınız, anladık.
Ayrıca çocuk onun da çocuğu öldürecek değil!
Boşanma davası açarsanız emen çocuğu size verirler ama sizin eve dönmek istediğinizi anladım ben bu konuda.
Bence siz de okuyun, bu kadar korkan insan neden çocuğu babasına verir?Siz işinize nasıl gelirse öyle anlarsınız zaten. Sayfa sayfa yazı yazdım o kadar yazıdan bunu mu çıkardınız. Ben eger simdi bosanmadigini davası açarsam geçici velayet davası da açabiliyor ama uzun sürüyor diyorum. Eger simdi eve gidersem en azından cocugumu hemen alırım gelirim annemin evine açarım bosanmadigini davasını diyorum. Okuyun ya okuyun biraz
Ya kusura bakmayın da burda milletle laf dalaşına gireceğinize yolunuuz bir çizsenize. Burda yaptığınız tepkiyi atarı rica ediyorum annenize eşinize yapın. Sert durun. Bir avukata gidin.Siz işinize nasıl gelirse öyle anlarsınız zaten. Sayfa sayfa yazı yazdım o kadar yazıdan bunu mu çıkardınız. Ben eger simdi bosanmadigini davası açarsam geçici velayet davası da açabiliyor ama uzun sürüyor diyorum. Eger simdi eve gidersem en azından cocugumu hemen alırım gelirim annemin evine açarım bosanmadigini davasını diyorum. Okuyun ya okuyun biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?