Bilmiyorsanız yazmayın, yazmayın, yazmayın!!!

Cahilsin anne diyeceksiniz. Şu an ne yapıyorsunuz peki ağlamak dışında? Asıl şimdi asılacaksınız çocuğunuzu almak için her yola başvuracaksınız. Madem annesiniz tuttuğunuzu koparacaksınız. Annenizi dinlemeyin derim ben. Onlar her zmaan doğruyu düşünmezler.

Konu Sahibi belli ki için yanıyor anlıyoruz. Fakat hata üstüne hata yapma canınin acisiyla. Çocuk kimde kaldiysa velayet onun diye birşey yok. Davani acarsin çocuğunun gosterilmedigini babası tarafından hakime ispatlarsin bi mesaj falan vs. Hakim kararını verir. .
Ayrılık çok yeniyken üstelik doğru düzgün boşanma konuşulmamis aranızda bi savaş başlamış. Babası da olsa senin nezaretinde gostermeliydin çocuğunu. Kocani en iyi sen tanırsin tahmin etmeliydin az çok.
Kavusursun inşallah

Sen kendi ellerinle babasına vermişsin çocuğu.
Bu durumda polis ondan neden alsın ki?
Mahkeme görülür velayet orada karara bağlanır diye düşünüyorum.
Şuan burdan aldığın akıldan dolayı değil, kendi düşüncesizliğinden olmuş olan bence..

Allah kavuştursun bu arada.

Dövemez bundan eminim. Çünkü oda korkuyor korktuğu için çocugumuz kullanıyor. Abla o senin dediğin gibi yaparsam eger ben oglumu uzun bir müddet göremem. O eve giderim baktım olmuyor oglumu alır gelirim anneme bu sefer de vermem oglumu. Ona ben cektiriririm benim çektirdiklerimi. Sonra açarım davayı bosarım.

Hayır o zaman bile polis eve girip alamıyor çocuğu diyebiliyorum. Ya da sadece babanın evine girebiliyorlar o zamanda adam alıp annesine bıraksa çocuğu bulamadıkları için gerisin geriye dönüyorlar.

Olmuyor işte olsa ben yaparım. Ama polis hiçbirsey yapamıyor.

Bak gene annenin lafıyla konuşuyorsun. Annen avukat mı? "Çocuğunu göremezsin uzun sürer git dön" demiş sana. Bak o eve gir, sen bir daha çıkamazsın o evden eşin seni sindirir konularını biliyorum. Eşin yapmaz dediğin ne varsa yapmadı mı? Sen beni dinle, buradakileri dinle. O anan olacak kadın bile bile ateşe atacak seni. Bir avukatla görüş en azından, avukatın dediğine göre hallet işlerini, annene göre değil. Annen senin boşanıp onun başına kalmanı istemiyor, umrunda değilsin annenin.

• Türk Hukuku uygulamasında, 0 – 3 yaş arasındaki çocukların anne bakım ve şefkatine mutlak olarak muhtaç oldukları kabul edilmektedir. 3 yaşına kadarki çocuğun velayetine karar verilirken, annenin işinin, evinin, kazandığı miktarın ve hatta yaşam tarzının herhangi bir önemi bulunmamaktadır. Yargıtay, istikrarlı olarak verdiği kararlarda, bu yaşlardaki çocukların velayetinin anneye bırakılmasını hükme bağlamaktadır.
Boşanma davası açmadınız sanıyorum. Şu anda o adamla evlisiniz, ve o da çocuğun babası, doğal olarak polis bir şey yapamıyor. Biz polis bebeğinizi alıp kocanıza vermez dedik. Siz kendiniz vermişsiniz babasına. Hemen bir avukata danışın.

Saf misin ne okuyorsun ne anliyorsun Allah askina.
Istop mu bu cocuk kimin elindeyse onda kalirmis.
Annede ahlaksizlik disimda her kosulda annede kalir.
Annen senin bosanmani istemiyor onun akliyla hareket etme.

Onceki konuya baktim simdi, ordaki soru burdaki durumdan cok farkli, o yuzden burdaki arkadaslari suclama.
Bu tarz sorularini hukuk platformlarina ya da direk bir avukata danisirsan daha net yanit alirsin.
Yarin erkenden bir avukatla gorusup neler yapman gerektigini ogren, bundan sonraki adimlarini ona gore atarsin.

Tamam eşinizle barışacaksınız, anladık.
Ayrıca çocuk onun da çocuğu öldürecek değil!
Boşanma davası açarsanız emen çocuğu size verirler ama sizin eve dönmek istediğinizi anladım ben bu konuda.

Hayır o zaman bile polis eve girip alamıyor çocuğu diyebiliyorum. Ya da sadece babanın evine girebiliyorlar o zamanda adam alıp annesine bıraksa çocuğu bulamadıkları için gerisin geriye dönüyorlar.

Velayet anneye verildiyse baba kacirirsa bu suç olur. Peşine düşerler. Şuanda velayet yok kanuna aykırı da birsey yok . Hiçbişey yapamaz şu durumda.

Siz işinize nasıl gelirse öyle anlarsınız zaten. Sayfa sayfa yazı yazdım o kadar yazıdan bunu mu çıkardınız. Ben eger simdi bosanmadigini davası açarsam geçici velayet davası da açabiliyor ama uzun sürüyor diyorum. Eger simdi eve gidersem en azından cocugumu hemen alırım gelirim annemin evine açarım bosanmadigini davasını diyorum. Okuyun ya okuyun biraz

Medeni Kanunun Birlikte Yaşamaya Ara verilmesi başlıklı 197.maddesi son fıkrasında;'Eşlerin ergin olmayan çocukları varsa hâkim, ana ve baba ile çocuklar arasındaki ilişkileri düzenleyen hükümlere göre gereken önlemleri alır.'denilmektedir. Bu hükme istinaden boşanma davası açmadan kişisel ilişki tesisi kurulmasını talep edebilirsiniz

Sende dönüyormuş gibi yap madem adam ise gidince al çocuğu son baba evine. Tekrar şans vermek zorunda bile değilsin. Oyuna oyunla karşılık ver. Eski konularını bilmiyorum ama huylu huyundan vazgeçmez bence. Şans verme.

Bence siz de okuyun, bu kadar korkan insan neden çocuğu babasına verir?

Ya kusura bakmayın da burda milletle laf dalaşına gireceğinize yolunuuz bir çizsenize. Burda yaptığınız tepkiyi atarı rica ediyorum annenize eşinize yapın. Sert durun. Bir avukata gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…