- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.150
- 158
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Polise güvendimBu adamın çocugu senden almasından korkuyordun zaten ne diye verdinki şüphen varsa.yazık çocuğa ya eşin çok vicdansız
Bosanmayi davası olmadan edemez. Etse bile hiçbirsey geçmez eline. Hiçbirsey yapamaz. Cocuk kimde kalırsa ordabence yanlış bi şeyler var. Bir avukata danışın. Böyle olamaz velayet davasına kadar nasıl anneden ayrı durmasına izin verilecek? Saçmalık. Kaçırmış sayılır. Ben şimdi oğlumu alıp gideyim roma ya. Dönmeyeyşm ee eşim beni şikayet edemeyecek mi yani
Polise güvendim burada yazılanlara güvendim. Emen bir çocugu polis ne olursa olsun bırakmaz babada dediler. Polisi aradığın gibi direk sana verirler desi.
Ben çocugumuz kaçırmadım anladın mı. Kaçırsaydım görsün diye ellerinle vermezdim herhalde deme. Anneyim ben anne anneKacirmamiski eliyle vermis cocugu konu sahibi.
Asil konu sahibi basta alip cocugu kacmis.
Onuda sordum ama olmuyor kesinlikle hiçbirsey yapılamıyorBoşanma aşamasında bir şey yapamazlar doğrudur çünkü hala evlisiniz yani ortada bir velayet davası falan da yok. Hani boşanmış olunsa, deseler ki velayet annededir haa o zaman polis nezaretinde gidip alabilirdin çocuğunu ama şu an ne yapılabilir bilmiyorum. Direkt kaçırılma şikayetinde bulunsan polise verdim getirmedi değil de kaçırdı diye, o zaman belki bir yaptırımı olur.
Siz burada yazılanlara göre adım atarsanız olmaz ki.daha güvenilir kaynaklardan araştırıp ona göre bir yol cizmelisinizBöyle olacağını bilsem verir miydim. Ben burada yazılanlar geldi aklıma. Ta ben anlamıştım ama babası sonuçta görsün dedim. İnsanlık yaptım. Olmazsa polisi ararım dedim. Olmadı ama olmadı, olduramadım. Çocugumuz alamadım ya alamadım
Kanunlar oyle der.Davayi acip oyle ayiracaktin evi baskalarinin akliyla hareket edip sucu baskalarina yukleme seni uzmek istemiyorum ama aklini basina al avukata git.Ben çocugumuz kaçırmadım anladın mı. Kaçırsaydım görsün diye ellerinle vermezdim herhalde deme. Anneyim ben anne anne
Ya inanamıyorum Nası yani!!?! Nasıl ya nasıl o daha 2 yaşında! Nasıl kaçırır senden? Nasıl bu adamla devam etmeyi düşünüyorsun devam etme bitir kurtul
Nasıl alır gider oğlunu. Nasıl insan bu!!! Kıyamam o yavruya. Polis ne derdi? Kaçırmış sayılmıyor muymuş Yani
Eger açarsam çok uzun sürer miş ve o zamana kadar cogu mu göremem demek bu.. Ama annem diyor ki eve git baktın degişiyor en azından ben mücadele ettim dersin dedi. Bide bu seferki de cahil degiliz artık çocugu vermeyiz direk bosanmadigini davasını açarız diyor.Annenizi dinlemeyim. Size doğru gelen ne varsa onu yapın. Başkasının aklıyla hareket etmeyin. Siz yetişkin bir insan üstüne annesiniz. Olayların sonuçlarını başkalarına yüklemek kolay. Bundan sonra kendi aklınızla işe girişin. Konuyu tam okumadım dava açmıyorsunuz anneniz açma dediği için. Burda bıraktım okumayı
Bosanmayi davası olmadan edemez. Etse bile hiçbirsey geçmez eline. Hiçbirsey yapamaz. Cocuk kimde kalırsa orda
Onuda sordum ama olmuyor kesinlikle hiçbirsey yapılamıyor
Hayır ondan bahsedilmez açın bakın istersenizBurada yazilanlara mi göre hareket ediyorsunuz. Bu adam sizi çocuğunuzla zaten tehdit etmiş mi etmiş. Eee bile bile lades demişsiniz. Buradaki kadınlar mi verdi çocuğu babaya. Dava olur velayet sana verilirde çocuğu alırsa gostermezse babası o zaman polis devreye girer ve alır çocuğu. Burada da ondan bahsedilmistir size.
Öyle yapmayı düşünüyorum zatenÇok geçmiş olsun. Şu durumda acilen evinize dönmeniz gerekiyor. Görünürde barışmak olsun niyetiniz. Siz de bir oyun edin eşinize. Sonra uygun bir zamanda yavrunuzu alıp çıkın ve sizdeyken acın boşanma davanızı. Zaten bu süreçte avukatınız da olacağı için her şeyi ona sorarsınız artık. Gerçekten çok üzüldüm. Yavrunuzu bekletmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?