- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Eski konularınızdan bilen bilir direk konuya girilen. Ben acil cevap diye bir konu açmıştım. Esim cocugumu vermiyor babam gelecek napayım diye. Siz bana hemen polisi ara, sana direk verirler dediniz. Hemde kaç kişi dedi. Sayfalarca bide. O gün aramadım. Son kavgamızda artık dayanamadım ve anneme geldim. 4 gün sonra esim cocugu özledim biraz götüreyim dedi. Bende nasıl olsa birsey olmaz olursa ararım polisi dedim. Gidiş o gidiş. Cocugumu getirmedi. Polise gittim yapacak birsey yok dendi. Aile mahkemesine gittim. Dilekçe yazın ama birsey olmaz dedi. Soruşturma cumhuriyet mi ne ona gittim. Bosanmayi olmadan birsey yapamayız dendi. İçim yanıyor benim için 4 gündür oglumu göremiyorum ben. Annemle kavga ediyorum yemek yemediğim için. Yiyemiyorum ya yiyemiyorum. Almıyor içim almıyor kahretsin. Benim oglum anne diye aglıyor ben yokum ama. Kokusunu anne deyişini özledim. Bana kosusunu özledim. Resimlerine bakamıyordum. Dün baktım. Hüngür hüngür agladım. Oglumun kıyafetlerini kokluyorum. Bugun biraz uzanayım dedim, hiç uyumuyorum sadece sigara içiyorum. Yattım uyumuşum. Rüyamda oglumu gördüm. Bana getiriyorlar oglumu kokluyorum anneeeeeeem diyordum. Uyandım uyanmaz olaydım. Hani bir insan bir rüya görür sonra uyandıktan sonra tekrar uyumaya çalısırsın ya aynı rüyayı görmek için. Tekrar uyumaya çalıstım uyuyamadım. Yarın esimin arkadasları o ve eşleri gelecek konusucaz. Ben oglumu istiyorum sadece kimseyi istemiyorum. Annem e diyorum açalım davayı, ama annem sen cahilsin simdi öyle diyorsun ilerde pişman olursun diyor.. Suan sinirlisin yanlıs birsey yapma diyor. Yanlıs birsey yaptığımı zannetmiyorum. Ama annemi dinliyorum. O eve geri dönücem. Annemde dedi, en azından mücadele ettim derdin dedi. Olmazsa gelirsin açarız direk davayı dedi. Bu arada çocugu benden nasıl aldığımı yazdım mı bilmiyorum aklım gitti çünkü. Ben annemin evine giderken cocugu götürdüm 4 gün bende kaldı sonra özledim diye almıstı. Bir daha vermedi. Benim anladığım kadarıyla cocuk kimde kalırsa onda oluyor. Sakın yanlıs yapıpta polise güvenip böyle birsey yapmayın. Yaparsanız benim gibi evlatsız kalırsınız. Yada alın ama vermeyin. Benim içim yanıyor benim içim parcalanıyor. Tek isteğim evladım. Canım ciğerim. Olmuyor böyle olmuyor. Ben hiç bu kadar ayrı kalmadım oglum dan. Benim oglum 2 yasında bile değil emiyor. Emiyor dememe ragmen hiçbirsey yapamadılar. Nerde bu kadınların haklı hani kadın hakkı çoktu. Gidicem eve dönücem ama eger yine olmazsa bırakıcam bu sefer. En azından neyin ne oldugunu biliyorum. Bir dahakine hayatta vermem. Bir dahakine en azından hemen bosanmadigini davasını açıcam. Bana aç davayı demeyin sakın. Ben istiyorum zaten açmak. Ama annem erer açarsan geçici velayet le anca alabilirsin oda cok uzun sürüyormuş. Yine ayrı kalırım uzun zaman cocugum dan. Eger o ece gidersem de degişen birsey olmazsa oglumu alıp giderim.