bilmiyorm

Çevrenizdeki yalancı dostlardan arının o zaman, yeni dostluklar ve yeni ilişkiler kurun, bunun 3. bir seçenek olarak hep varolduğunun/varolacağının siz de farkındasınızdır heralde. Ama çözüm yalnız kalmak değil, boş bir mezara girip ölmeyi bekleseniz bile daha mantıklı yani.
ama en guvendiklerim bi anda yari yolda birakiyor beni arinincada beni kotuluyilar bu sefer arinsam dert arinmasam der gercek dostlrmda var yok degil ama bazi dost diye tabirlediklerim cok dengesiz

ama en guvendiklerim bi anda yari yolda birakiyor beni arinincada beni kotuluyilar bu sefer arinsam dert arinmasam der gercek dostlrmda var yok degil ama bazi dost diye tabirlediklerim cok dengesiz

Hala önemsemeniz bitmiyor demek ki, her ne düşünürlerse düşünsünler, ne yaparlarsa yapsınlar, sizin umrunuzda olmadığı sürece etkilerini ulaştıramazlar size. Birini hayatınızdan çıkardığınızda tamamen çıkarın zor ama kesin yoldur. Gerçek dostlarınız varsa zaten yeniden iyi hissedersiniz geçici bir dönem olarak kalır bu ruh haliniz.

En güvendiğiniz kişi olmasın.Güvendiğiniz kişiler olsun.Onlara da yüzde yüz teslim olmayın.Hep bir özeliniz kalsın.
Dost olarak tek kişiye bağlanırsanız kırgınlığınız büyük olur.Dostlarınız,arkadaşlarınız olsun.
Bazıları gülmek için,bazıları gezmek için,bazıları paylaşmak veya dertleşmek için.Her dostla her şey konuşulmaz,yapılmaz.Bu da çok normal çünkü herkesin farklı bir özelliği ve sizinle farklı bir ortak paydası var.Herşeyi tek kişiden beklemek haksızlık olabilir.

En güvendiğiniz kişi olmasın.Güvendiğiniz kişiler olsun.Onlara da yüzde yüz teslim olmayın.Hep bir özeliniz kalsın.
Dost olarak tek kişiye bağlanırsanız kırgınlığınız büyük olur.Dostlarınız,arkadaşlarınız olsun.
Bazıları gülmek için,bazıları gezmek için,bazıları paylaşmak veya dertleşmek için.Her dostla her şey konuşulmaz,yapılmaz.Bu da çok normal çünkü herkesin farklı bir özelliği ve sizinle farklı bir ortak paydası var.Herşeyi tek kişiden beklemek haksızlık olabilir.
bende tamda böyle yaptim hersey sarpa sardi is icinden cikilmaz biz hal aldi resmen hakliyken haksiz hale geldm ben de uzuldum oda bitti gitti hersey sinirlerm bozuldu

X