- 10 Mart 2024
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi aura meselesi
Merhaba 2 yıldır evliyiz 32 yaşındayım hamile kalmam için hiç sebep yok ama kalamiyorumda şu an Bilkent şehir hastanesinde kontrollere başladım orda aşılama tedavisi yaptıranlar var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aşılama için başvurdum şuan istenen tetkikleri tamamlamaya çalışıyorumMerhabalar aşılama yaptirdiniz mi???
Merhabalar tekrardan naptınız ??Bende aşılama için başvurdum şuan istenen tetkikleri tamamlamaya çalışıyorum
Bugün doktor aşılamaya onay verdi adetin 3.günü gidip yumurta geliştirme ilaçlarına başlayacamMerhabalar tekrardan naptınız ??
Merhaba siz ne durumdasınız?Merhabalar tekrardan naptınız ??
Ben aşılama asamasindayimMerhaba siz ne durumdasınız?
Süreç nasıl başladı neler yaptınız?Ben aşılama asamasindayim
Sık sık mı gidiyorsunuz yoksa klomen bitince mi ?Klomenle başladım şuan öyle devam
5 kullanılıyor 2 gün sonra gel diyorlar sonra yumurtanın büyüklüğüne göre çağırıyorlarSık sık mı gidiyorsunuz yoksa klomen bitince mi ?
Anladım bende 5 gün boyunca hergün çağırılıyoruz diye sanıyordum5 kullanılıyor 2 gün sonra gel diyorlar sonra yumurtanın büyüklüğüne göre çağırıyorlar
Yok hayır öyle yapmıyorlarAnladım bende 5 gün boyunca hergün çağırılıyoruz diye sanıyordum