• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Bilkent Altın Köşk'ü Bilenler? Yorumlarınızı Bekliyorum...

Altın Köşk mü, Türk Japon Vakfı mı?

• Altın Köşk

OY: 0 0,0%
  • Türk Japon Vakfı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

midilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
78
1
36
Ankara
Arkadaşlar araştıra araştıra bir hal olduk, ama sanırım artık sona yaklaşıyoruz...

Bilkent Altın Köşk'te sade nikah yaptıran var mı, ya da hiç oradaki nikahları gören? İyisi kötüsü nedir?

Biz ya Türk Japon Vakfı'nda ya da orada yaptırıcaz...
Ama çok kararsız kaldık :44:

Bu konuya anket eklemek istedim ama eklenmedi beceremedim :))))

Umarım bu uyarı yapmakta geç kalmamışımdır. Geçen yaz Altın Köşk'te yaptığımız bir nikah-kokteylle evlendik. Tam bir rezaletti. Bize Altın Köşk'ün bahçesinde sahne kurabileceğimiz,sanatçı getirebileceğimizi söylediler. Bunun üzerine biz de Ankara'nın en iyi sanatçısı/grubuyla anlaştık. Ancak herşey sözleşmeyi yapana kadar.. Düğün günü saat 21.30 da polis geldi kapıya ve Altın Köşk yetkilileri ses sisteminin fişini çektiler. Neden?? Çünkü orda oturan diğer site sakinlerinin, bunların evlenecek çiftlere verdikleri "herşeyi yapabilirsiniz,bugün sizin gününüz" sözünden haberdar değiller. Ve benim düğünüm yarıda kesildi. Sadece bu kadar değil tabii.Düğüne birkaç hafta kala catering şirketleri bunlarla sözleşmesini bitirdi ve bundan bize son anda haber verdiler. Son dakika yeni biryerler bulmamız gerekti. Onlarla da kavga ettiler. Kendi fotoğrafçıları olduğunu söyleyip bizim dışardan fotoğrafçımızı getirmemizwe izin vermediler, ortaya çıkan sonuç tam bir facia. Altın Köşk yetkilileri içinde bulundukları köşke yakışmayacak kadar çirkin insanlar. Geçen sene orda düğün yapan ne kadar insan varsa hepsi sorunlu ayrıldı. Bense kendi düğünümü hatırlamak bile istemiyorum. Tabii ki HAYIIIIRR!!

Evet canım sağol. Üzerinden baya bir zaman geçmiş olacak bu cevabımın ama bizim de zaten şöyle oldu:
Randevu verdikleri saatte oradaydık ve ... ne bulduk? kapı duvar!
Kimse kapıyı açmadı, biz de "Her işte bir hayır vardır" deyip vazgeçtik, oradan Türk Japon Vakfı'na gidip yer ayırttık. Merak etmeyesin:)

Ama senin düğününün kötü geçmesine gerçekten çok üzüldüm... Güzel yanlarını hatırlamaya çalış...

Evet canım sağol. Üzerinden baya bir zaman geçmiş olacak bu cevabımın ama bizim de zaten şöyle oldu:
Kimse kapıyı açmadı, biz de "Her işte bir hayır vardır" deyip vazgeçtik, oradan Türk Japon Vakfı'na gidip yer ayırttık. Merak etmeyesin:)

Ama senin düğününün kötü geçmesine gerçekten çok üzüldüm... Güzel yanlarını hatırlamaya çalış...

türk- japon vakfında oldu sanırım nikahınız. biz de nikah+kokteyl düşünüyoruz. burayı bir arkadaşım söyledi. memnun kaldınız mı? ve ücretleri nasıldı?

Back