biliyorum meleğim cennetten annesini kokluyo

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
evet bebegimi düşürdüm kac haftalık bile oldugu bilmeden beni bıraktı tutunmadı annesine.yada annesini gercekten onu cok istemediğini düşündüğü için bıraktı beni ama seni cok istedim melegim cooooooooooook seni cok sevdim ilk basta bu kadar etkilemedi beni düşüşün ama gün gectikce yoklugunu hissetim dolduramadım boslugunu yastıga her kafamı koydugumda neden neden allahım diyorum. kokunu dogmadan hatta seni hissemeden bile duyuyorum annelik böyle bişey demekki seni görmeden kokunu hissetmek. annem rabbim herseyin iyisini biliyo diyip kendimi avutuyorum rabbime sıgınarak teselli buluyorum ve biliyorumki bebegini düşürmekle dogurup kaybetmenin arasında hiç fark yokmus ve biliyorumki sen anneni cennetten kokluyosun melegim senin gidişine alısamadım alışamayacagımda sanırım .seni çok istemiş ve sevmiştim anneciğimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
canım benim ne desem boş bende 13 haftalık bebegimi düşürdüm şimdi 2.5aylık oglum var ama inan hala melegimi düşünürüm .ama takdir ilahi yapıcak bir şey yok sabretmekten başka

• Konu Sahibi EU2
canım benim ne desem boş bende 13 haftalık bebegimi düşürdüm şimdi 2.5aylık oglum var ama inan hala melegimi düşünürüm .ama takdir ilahi yapıcak bir şey yok sabretmekten başka

canım sabır rabbime sıgınmasak dayanılacak bi acı degil ama rabbim büyük cok sükür ins en yakın zaman da banada melegimin kardesini nasip eder

• Konu Sahibi EU2

canım çok geçmiş olsun şu an ne hissettiğini en iyi bizler anlarız herhalde:teselli: ben de 2 ay önce düşük yaptım çok kötü günlerdi ama rabbim sabrını veriyo canım. veren de o alan da o.biraz sabır sadece.a.s.

• Konu Sahibi EU2

evet canım en iyi siz anlarsınız bende düşüreli bi ay oldu ama acısı güngectikce katlanıyo rabbim sana sıgınıyorum

• Konu Sahibi EU2
geçmiş olsun canım allahım sabırlar versin bende 6 aylık melegimi kaybettim olaylara bu yönünden bak beterin beteri var çok şükür halimize eminim allahım bize meleklerimizin yanından kardeşlerinide gönderecek ..

• Konu Sahibi EU2
Çok geçmiş olsun bende kaybettim bebeğimi 2 aylıktı. Acını çok iyi anlıyabiliyorum. Ve ben tedaviyle hamile kalmıştım bebeğime. ınşallah canım en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.

canım amin allah sanada sabır versin en yakın zamanda sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…