Bilişim Teknolojileri öğretmenleri

ceku

Yeni açmış bir çiçek
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.318
397
38
Arkadaşlar ben öğretmenliğe yeni başladım ücretli çalışıyorum. Bilişim öğretmeni olanlardan ders işleme hakkında yardım isteyecektim inşallah vardır bilişim öğretmeni.

Canım ben varım, ama ben de yeni başladım.
Dersi sana verilen öğretmen kılavuz kitaplarından ve etkinlik cdlerinden yararlanarak işliyorsun.
Zaten o kitaplada neler yapman ve yaptırman gerektiği açıkca anlatılıyor.
Benim de büyük bir sorunum var, maalesef bana kılavuz kitapları ve etkinlik cdleri gelmedi.
Kılavuz kitapları bir şekilde edindim ama hala CDlerim yok...

Canım ben varım, ama ben de yeni başladım.
Dersi sana verilen öğretmen kılavuz kitaplarından ve etkinlik cdlerinden yararlanarak işliyorsun.
Zaten o kitaplada neler yapman ve yaptırman gerektiği açıkca anlatılıyor.
Benim de büyük bir sorunum var, maalesef bana kılavuz kitapları ve etkinlik cdleri gelmedi.
Kılavuz kitapları bir şekilde edindim ama hala CDlerim yok...

Msjını yeni gördüm canım tşkler
İlk öğremen klavuz kiabımı alınca paniklemiştim ama şimdi herşey oturdu çok şükür zaten öğrencilerin durumu pek ii değil çok basit anlatıyorum

Bilişim teknolojileri öğretmenliği hangi bölümden oluyor kızlar????

Bilişim teknolojileri öğremenliği eski adı bilgisayar öğretmenliği canım. Bilgisayar ve öğreim teknolojileri öğretmenliği ve bilgisayar sistemleri öğretmenliği bölümünden mezun olanlar olabiliyor.

bende bilişim teknolojileri öğretmeniyim:lepi:
yokmu kimse tanışalım sorularımıza beraber cevap arıyalımkaydirigubbakcemile2

selam bende bilişim tek.öğretmeniyim :) okul dışında ayrıca halk eğitimde çalışan varmı??ben 2.dönem düşünüyorum ama zor olurmu bilemiyorum.fikirlerinizi almak istedim...

iyi ya çoğalıyoruz demekki kaydirigubbakcemile2
Kızlar siz nerde çalışıyosunuz ben kasımda atandım sinop ayancık meslek lisesinde çalışıyorum.Ders saatim çok fazla zaten cumartesi de çalışıyorum o yüzden halk eğitimde kursu hiç düşünmedim.Ama arkadaşlarım açtı akşamları gidiyolar derslere

merhaba arkadaşlar bende istanbul beyoğlunda bt öğretmeniyim bu 4.senem ders sayısı az olduğu için 2 3 4 5 6 7 8. sınıflara giriyorum bide haftasonu egzersiz çalışması yapıyorum. :CüvCüv: hamileyken çocuklarla uğraşmak zor sınıflarımızda çok kalabalık

selamlar herkese.. bende bilişim öğretmeniyim.. şu anda ücretli yapıyorum inşallah seneye atanırım hayırlısıyla..

kılavuz kitap ve cd demişiniz, kaçıncı sınıflar için bunlar var ? ben şu anda anadolu lisesinde öğretmenim, sadece ders kitabı verdiler bana.. ayrıca derside ordan değil, milli eğitimin modülleri var onlardan anlatıyorum :) teknik eğitim mezunuyum ben, staj yaparken meslek liselerinde derse giriyoduk o zaman modülleri kulanıyoduk.. şu andada excel anlatıyorum, onun modüllerini araştırdım ordan anlatıyorum :)

iyi ya çoğalıyoruz demekki kaydirigubbakcemile2
Kızlar siz nerde çalışıyosunuz ben kasımda atandım sinop ayancık meslek lisesinde çalışıyorum.Ders saatim çok fazla zaten cumartesi de çalışıyorum o yüzden halk eğitimde kursu hiç düşünmedim.Ama arkadaşlarım açtı akşamları gidiyolar derslere

halk eğitimlerde saat karşılığımı çalışılıyo ? kadrolu gibi oluyormuş halk eğitimlerde.. yani normal saat ücretiyle çalışınca yazın falan maaş alınöıyo ya, halk eğitimlerde açık varsa eğer kadro gibi sürekli çalışılabiliyomuş dediler.. arkadaşların bu şekilde mi çalışıyo? bir türlü öğrenemedim halk eğitim işinide belki biliyorsundur :)

selam bende bilişim tek.öğretmeniyim :) okul dışında ayrıca halk eğitimde çalışan varmı??ben 2.dönem düşünüyorum ama zor olurmu bilemiyorum.fikirlerinizi almak istedim...

canım ben değil ama eşim bilişim teknolojileri öğretmeni,hem okul hem halk eğitim çok zor.Eşim okuldan sonra halk eğitime gidip kurs falan veriyodu.Akşamları 9 dan önce evde olmuyodu.O yorgunluğunu bir ben bilirim.Bana ve oğlumuza hiç vakit ayıramıyo.Birde eşimin gece dersleride var.Gerisini sen düşün.Ama evli değilsen,sorumlulukların yoksa zor gelmez

Bende bilgisayar öğretmeniyim arkadaşlar. Bursada çok proğramlı lisede görev yapıyordum eş durumundan Diyarbakıra ilköğretime geldim. Şunada doğum izni rapor derken bu dönem daha başlayamadım ama yardım etmeye çalışırım.
Sizlerin arasında teknik eğitim mezunu olan var mı?

Bende bilgisayar öğretmeniyim arkadaşlar. Bursada çok proğramlı lisede görev yapıyordum eş durumundan Diyarbakıra ilköğretime geldim. Şunada doğum izni rapor derken bu dönem daha başlayamadım ama yardım etmeye çalışırım.
Sizlerin arasında teknik eğitim mezunu olan var mı?

ben teknik eğitim mezunuyum canım şu an ticaret meslek lisesinde çalışıyorum.

ben Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunuyum... şimdi ilköğretimde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak çalışıyorum hafta sonları halk eğitimdee kurs veriyorum.. zor mu diye soranlar olmuş... çok zevklii bayanlara veriyorum sadece ben çok güzel oluyor muhabbet eğlence bir de daha fare tutmayı bilmedikleri için sıfırdann olunca eğlenceli geçiyor tavsiye ederim zemuszemus

Selam bende bilişim tek öğretmeniyim. Tef mezunuyum, 1.5 yıl teknik lisede çalıştım 1.5 yıldır da ilköğretimdeyim. Bu sene formatördüm. Gene formatör olarak devam edicem sorusu olan arkadaşlar bana da sorabilirler.

selam kızlar.ben formatör olmayı hiç istemiyordum ama bu yıl zorunlu tuttular.bu sene formatör olarak başlıycam yani.shr7478 senin çalışma saatlerin nasıldı?ya da formatörlük öğretmenliğe göre daha zor oldumu?ben akşama kadar okulda olmak istemiyorum :KK43:((

canım 8:30 4:30 -5 gibi. Zaten en kötü tarafıda bu. Ama müdür daha erken git de diyebilir.

X