Saglık raporunda bilirubin sınırın hafif üzerinde , birazda olsa düşmesi gerekiyor herkes farklı bir şey söylüyor ne buradan başka soracak yerimiz yok
Hic bir bilgim yok raporu veren doktora neden sormadın?Saglık raporunda bilirubin sınırın hafif üzerinde , birazda olsa düşmesi gerekiyor herkes farklı bir şey söylüyor ne buradan başka soracak yerimiz yok
Sorduk süt ürünleri vs dedi ama etki etmiyor maalesefHic bir bilgim yok raporu veren doktora neden sormadın?
Yetişkin canm sağlık raporu içinBebek mi yetişkin mi?
Canm nedeni bilinmiyor sendrom gibi bir şey bi yükseklik bi düşüyoryani yüksek çıkmasının bir sürü nedeni olabilir. sebebini net bilmeden düşürmek için birşeyler denemek bence sağlıksız.
safrakesesinde taş veya çamurdan da olabilir, karaciğerle ilgili de.
yine de temiz beslenme her türlü destek olur diye düşünüyorum.
bir de belki yumurta vs den kaçınmak iyi olabilir zira safrakesesi yumurta ile her zaman iyi anlaşamıyor.
E nabıza daha düşmemiş canm, düşünce paylaşıyım sonucu, alt ast değerleri hepsi normal, sadece total bilirubin 2 olması gerekiyor ama 2.40 çıkıyor kardeşimin ki yarın tekrar kan verecek sağlık raporu için düşmesi gerekiyorAst alt ne durumda sonuçları görebilirsem yardımcı olurum
Anladım canım ne raporu bu daha detaylı bilgi verirsen anemisi var mı yada ilaç kullanıyor mu herhangi? Yoğurt zerdeçal kürünü bir deneyin derim bu arada temiz beslenmesi lazım kızartma vs yemesin tuzuda kısıtlayınE nabıza daha düşmemiş canm, düşünce paylaşıyım sonucu, alt ast değerleri hepsi normal, sadece total bilirubin 2 olması gerekiyor ama 2.40 çıkıyor kardeşimin ki yarın tekrar kan verecek sağlık raporu için düşmesi gerekiyor
Canm subaylığı kazandı kardeşim. Saglık raporu alacak bilirubin değeri 2.40 cıktı, istenilen değer 2.0Anladım canım ne raporu bu daha detaylı bilgi verirsen anemisi var mı yada ilaç kullanıyor mu herhangi? Yoğurt zerdeçal kürünü bir deneyin derim bu arada temiz beslenmesi lazım kızartma vs yemesin tuzuda kısıtlayın
Anladım inşallah geçer bir şekilde ama bilirubinin düşmesi üç aya kadar sürebiliyor istikrarlı olması lazım benden tavsiye iyi bir nefrologa muayene olsun. Bilirubin önemli bir konu.Canm subaylığı kazandı kardeşim. Saglık raporu alacak bilirubin değeri 2.40 cıktı, istenilen değer 2.0
Anemisi yok, aksine kanı fazla ilaç felan kullanmıyor yoğurt zerdeçal denedi ama etki etmedi pek , fazla zamanında yok elimizden geldiğince düşürmeye calıscaz inşaallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?