Garipoglu ailesi parayi cok bulmus, vay be.Bana gore az bile..
Yahudi zihniyeti iste, para onlar icin hersey.Parayla yonetirler butun dunyayi, ulkeleri krize sokarlar herseyden nemalanirlar.Bosuna demiyorlar dunyayi 3-5 zengin yahudi yonetiyor diye.Ogullarini 197 gun boyunca Mossad saklamis, gizli bir ucakla Israile gondermisler, istihbarat bu yonde.Babasini hapsettikleri icin ortaya cikmis kendi istegiyle, elini kolunu sallaya sallaya gelmis teslim olmus.
Kizi dilim dilim dogranan ailenin acisini hangi mebla sondurecek.Kisasa kisas olacak ki ozaman goreceksiniz.Idam gelmeli vahsi katil Cem yaptigini odemelidir.
Bu vahsi cinayetin maktulleri, yardimcilari, Cemin saklanmasina kadar herkes en ust duzeyden ceza almaliydi.Anne kan izlerini yoketmeye calismis, evde hurrali bir temizlik yapmis. Babanin Munevverin tirnaklari arasinda dna si bulunmus.
Babada bizzat cinayette ogluna yardim etmis.Bu konuda bir iddia yahudi olan bu ailenin, Munevveri bir yahudi ayiniyle kurban ettiler. Olay yeri inceleme hic bukadar yogun bir kan olan, baska vaka teshis etmediklerini itiraf etmisti.Munevverin tirnak arasindaki babaya ait dna nin baska ne aciklamasi olabilir.Bogazi testereyle cok muntazam kesilmis, yardimsiz yapilamazmis boylesi bir kesim, uzman gorusleri bu yonde.Normal bir oldurme degil bu, hunharca gaddarca katletmedir bunlarin yaptigi.Kizi defalarca karnindan bicaklayip, canli iken basini bogazindan kesip iskence ederek oldurme.Sonra gitar cantasina cesetin bir parcasini koyup, cop konteynerine atmislar govedisini baska, basini baska konteynera.Bunun cezasi bu kadar az olmamali.
Cem efendi de cezasini cekip normal hayatina donme planlari yapiyor, hapishanede acikogretimden okuyor sinavlara giriyor.Boylesi vahsete bu ceza cok az kalir.Olayi ilk okudugumdan beri cok fazla etkilemisti bu cinayet beni.Bu kadar vahsilik acimasizlik nedir?Aileler cocuklarina sahip cikmali, kimle gorusuyor, nerelerde takiliyor.Gecenin bir vakti kiz ya da oglan disarda kalmamasi lagzim.Her turlu pisligin oldugu bu zaman, cok tedarikli olma zamani.Nerden hangi kotulugun gelecegini bilemeyiz.Cocuklarimiza biz sahip cikmazssak, boyle pisliklere yem olabilirler.Allah hic bir aileye boyle bir aci yasatmasin.Omur boyu unutulmaz boylesi bir aci...