bilinmeyen vajinal akıntı (korkuyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sinemismis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sinemismis

Ziyaretçi
Merhaba kulübümüzün değerli üyeleri,

24 yaşında istanbul'da okuyan bir kadınım. Gecelik farklı partnerlerle de olsa düzenli bir cinsel hayatım mevcut. Partnerlerimi mutlaka korundururum (condom).

Ancak son ilişkimin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen 2 gündür vajinamda akıntı görüyorum. Sarımsı, düşük yoğunluklu ve ağır kokulu bir akıntı.

Ağır bir iltihap olmasından ve yumurtalıklarımı kaybetmekten korkuyorum. Çünkü en büyük hayalim bir çocuk sahibi olmak.

Yarın doktora gideceğim ama sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Akıntı ne olabilir? Çok tehlikeli olabilir mi? Yumurtalıklarıma bir zarar gelir mi?

Tek gecelik farklı adaylarla ilişkiden bir sorun çıkabilir.
türlü türlü cinsel hastalıklar var.
ne bileyim bir yolla bulaşıyordur doğrudan temas olmasa bile ..?
dr gidin.. birinden birşey bulaşmıştır..?
geceliklerden biri sizden önce bir kızdan mantar almıştır sonra sizinle yatıp size bulaştırmıştır..?
dr gitmek gerek ama bence en mantıklısı tek eşli olmak gerek..

kokulu akıntıdan her zaman korkmak gerektiğini sölerler uzmanlar...
geciktirmeden bir uzmana gözükün..

ya mantardır yada vajinal iltihap enfeksiyondur büyük bir ihtimal antibiyotik krem yada fitil verir doktor ama bundan sonra birdaha tekrarlamaması için daha dikkatli korunursanız sizin açınızdan iyi olur geçmiş olsun.

Vajinal enfeksiyon gibi geldi bana.

Ayrıca kondom fayda etmez illede kasık kasıga degiyor. bin türlü hastalık var. hpv dedigimiz hastalık kasık bölgesindede cıkabiliyor. bir arkadasımız yazmıstı ordan aklımda kaldı.

İyi günler.

HPV sürtünme yoluyla da bulaşabiliyor, umarım smear testlerinizi aksatmıyorsunuzdur. Niyetim asla sizi yargılamak değil, ama tek eşli kadınların bile altı ayda bir taramadan geçmesi öneriliyor. Genital siğillerle ve rahim kanseri ile cebelleşmek istemiyorsanız lütfen aksatmayın.

kokusu eğer çiğ balık kokusuna benziyorsa muhtemelen gardnerella cinsi bi bakteri enfeksiyonudur. Normalde vajina florasında doğal olarak belirli bir miktarda bulunan bu bakteri ortamın pH vs gibi özelliklerinin bozulması sonucu florada miktar olarak artış gösterip bu şekilde akıntı ve koku yapabilir. Balık kokusu şeklindeki koku özellikle bu bakteri için spesifiktir. Belki sendeki de böyle birşeydir, fakat yine de arkadaşların dediği gibi bulaşmış bi enfeksiyon da olabilir. O yüzden bence en kısa zamanda doktora git, zaten hangisi olursa olsun kendiliğinden geçmeyecektir, ilaç tedavisi gerekir. O yüzden aksatma.. bi de çok eşlilik konusunda dikkatli ol... geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…