• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçaltına inen meditasyon önerisi verebilecek var mı ?

ek olarak tasavvufta da buna marifet ehli deniyor. yani sistemin bilincinde olup da bilmezden gelerek yaşamak ve şahitlik etmek. asıl marifet bu bence de.

Arkadaşlar ben küçükken bir şeyden korkmuşum ama bulamıyorum . Yalnız bırakılma ihmal annemin korkulu tavırları şiddet vardı ama bende her an şeytan görebilirim cin görebilirim korkusu karanlık korkusu var 6-7 yaşımdan beri . Buna bağlı bişey görcem diye korkup hayal ediyorum . Terapiye gidiyorum travma tedavisi için ama derine inemiyorum korktuğum için meditasyon biliyor musunuz yüzleşme yaşayabileceğim bunu çözmem gerek
arkadaşım fibromiyalji rahatsızlığına çözüm ararken RDT diye bir teknik keşfetti. kendisi şifalanınca tanıdığı herkese bu seanstan aldırdı. bildiğim kadarıyla korkulara da çalışıyorlar. hatırlamadığı, unuttuğunu sandığı çok fazla duygu ile yüzleşmişti. şimdi bambaşka biri oldu. bi araştırın isterseniz

Back